Sprogkurser skræddersyet virksomhedens medarbejdere

Kurser til virksomheder


Skriftlig kommunikation til alle medarbejdere

Vores kurser til virksomheder bliver skræddersyet medarbejdernes behov og afholdes i virksomhedens lokaler. Typisk kan en afdeling eller udvalgte medarbejdere fra forskellige afdelinger have brug for at blive bedre til grammatik eller at skrive til målgruppen.
Inden kursets start taler vi sammen om, hvad I har brug for, og sammensætter på den baggrund det bedste kursus for jeres medarbejdere. Det gælder i forhold til formen og forløbet – om det fx skal være én dag med PowerPoint-undervisning og flere skriftlige øvelser efterfølgende, eller om det skal strække sig over flere gange med integrerede øvelser i undervisningen.

Hvad kan vi tilbyde jer?

a1kommunikation har siden 2008 arbejdet med skriftlig kommunikation til organisationer, virksomheder og private og har dermed stor erfaring med tekster til alle typer af målgrupper fra alle typer af afsendere. Vi kan formidle et budskab på en let og overskuelig måde ned til det enkelte bogstav – og naturligvis på korrekt dansk.
Vi har stor erfaring med at skrive tekster til nettet og med undervisning, redigering og korrektur af alle slags teksttyper, så uanset hvilke behov I har, kan vi give jer en grundig og pædagogisk undervisning inden for skriftlig kommunikation.

Hvad koster et kursus i skriftlig kommunikation?

Prisen afhænger af, hvor omfattende kurset er, og vi skal derfor høre mere om jeres behov, før vi kan give jer et tilbud.

Onlinekurser

Det er naturligvis også en mulighed, at en eller flere af jeres medarbejdere kommer på et af vores onlinekurser, fx det populære kommakursus. Det foregår ved, at vi ved kursusstart sender en test-tekst til hver enkelt kursist og på den baggrund tilrettelægger et materiale, der passer den enkelte. Gennem hele forløbet er vi også særligt opmærksomme på den pågældende kursists sproglige udfordringer.
Hver uge får medarbejderen teori og øvelser tilsendt på mail, og vi giver efterfølgende feedback over mail. Vi har god erfaring med at undervise i skriftlig kommunikation netop skriftligt – learning by doing – mens kursisterne finder glæde ved at kunne arbejde med stoffet i ro og mag. Kursisten skal ca. påregne 2-3 timer pr. kursusgang, og et kursus varer typisk 5-8 gange og afsluttes med en eksamen bestået/ikke bestået.


VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 0.0/5 (0 Stemmer i alt)
Hent et uforpligtende tilbud
 
a1kommunikation