Lær at skrive godt og få grammatikken på plads

Onlinekurser


Kurser i skriftlig kommunikation

Vil du gerne være bedre til at skrive eller have 100 procent styr på tegnsætningen og drilske grammatiske problemer, så tag et onlinekursus hos a1kommunikation allerede i dag.

Fordele ved onlineskrivekurser og kommakurser

Flere kursussteder udbyder skrive- og grammatikkurser mundtligt, men hos a1kommunikation har vi lært, at den bedste måde at lære netop skriftsproget på er ved at skrive, redigere og rette. Derfor har vi sammensat en række kurser, der alle foregår skriftligt online. Ved hver kursusgang får du tilsendt et undervisningsmateriale og opgaver skræddersyet dine behov, som du arbejder med hjemmefra og returnerer til os på mail. Herefter modtager du personlig og grundig feedback.

Hvem underviser på skrive- og grammatikkurserne?

På kurset vil du enten blive undervist af Christel Sunesen eller Christiane Bjørn Weile.

Stor erfaring med onlinekurser

Vi har gennem årene hjulpet forfattere og ansatte i virksomheder med at formulere sig mere flydende, fængende og ikke mindst korrekt, og vi har undervist forskellige faggrupper i dansk sprog og korrekturlæsning.

Spørgsmål til kurserne?

Læs mere om de specifikke kurser ved at klikke på linkene nedenfor eller navigere i drop down-menuen ovenfor. Her finder du også generelle bestemmelser og typiske spørgsmål. Er du i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hent et uforpligtende tilbud

a1kommunikation tilbyder:

Kommakursus
Kursus i tegnsætning
Kursus i typiske sprogproblemer

Onlinekurser, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (1 Stemme i alt)
Hent et uforpligtende tilbud
 
a1kommunikation