Kursus i tegnsætning

Tegnkursus med personlig feedback


Skal der stort begyndelsesbogstav efter kolon? Hvad er forskellen på en bindestreg og en tankestreg? Og hvorfor hedder det naturligvis ikke Jensen’s Bøfhus?

Dét og meget mere gennemgår vi grundigt på Tegnkursus med personlig feedback, så du bliver helt skarp på alle reglerne for de mange forskellige tegn.
Tegnkurset løber over 3 gange, hvor du får både opgaver tilsendt og løbende personlig feedback via mail. Kurset afsluttes med en eksamensopgave med vurderingen bestået/ikke bestået.

Tegnkursets indhold

At kunne bruge de mange forskellige tegn korrekt er rigtig vigtigt for professionelle, korrekte tekster. Derfor gennemgår vi grundigt alle de mange regler på Tegnkurset, og du vil få opgaver inden for:

– De store skilletegn: punktum, spørgsmålstegn, udråbstegn
– Accent
– Apostrof
– Bindestreg
– Citationstegn
– Kolon
– Parentes
– Semikolon
– Skråstreg
– Tankestreg
– Andre tegn som fx procenttegn og brøker

Tegnkursus – teori og øvelser

Hver gang får du både pædagogisk teoretisk læsemateriale og en række øvelser. Øvelserne er spørgsmål-svar-opgaver og sammenhængende tekster og artikler, som vi efterfølgende giver feedback på. Du skal regne med ca. 3-4 timers arbejde pr. kursusgang.

Eksamen i tegnkursus

Tegnkurset afsluttes med en eksamen, hvor du får en time til at rette en tekst, som vurderes som bestået/ikke bestået. Vi sender den retur til dig med feedback, og hvis du ikke har bestået eksamen, har du mulighed for at prøve en gang til.

Pris på tegnkurset

Tegnkurset koster 1.895 kr. ekskl. moms. Består du ikke den afsluttende eksamen, har du mulighed for at tage en reeksamen, der koster 499 kr. ekskl. moms. Har du brug for et eksamensbevis – evt. med certificering fra Sprognævnet – kan vi også sagtens det. Det koster 2.895 kr.

Hvornår ligger tegnkurset?

Tegnkurset foregår online. Det vil sige, at du læser teorien og laver øvelserne hjemme og herefter modtager personlig feedback på mail. Kurset kan således begynde, når det passer dig, og der er mulighed for at flytte rundt på ugerne i forhold til arbejde, ferie osv., så længe kurset afsluttes inden for 5 uger, og der er 1 uge mellem hver kursusgang.

Hvem underviser på tegnkurset?

Christiane Bjørn Weile og Christel Sunesen er kursets faste undervisere. Christel Sunesen er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik og har stor erfaring med undervisning og ikke mindst korrekturlæsning og redigering. Christiane Bjørn Weile er ejer af a1kommunikation og cand.mag. i dansk og kommunikation med fokus på sproglig rådgivning. Christiane har ligeledes mange års erfaring med korrektur og redigering.

Hvem kan tage tegnkurset?

Alle, der har lyst til at lære, hvordan man sætter korrekte tegn, kan tage tegnkurset – uanset om du er ny i tegnenes verden eller har mange års erfaring med grammatik, men blot ønsker at få styr på det sidste. Alle er velkomne, og vi skræddersyr materialet, så det passer til netop dig.
2 uger efter kurset har vi en opfølgende gang, hvor du kan få besvaret spørgsmål eller få feedback på en opgave, enten via telefon eller mail.

a1kommunikation udbyder:

Kommakursus
Kursus i tegnsætning
Kursus i typiske sprogproblemer

Tegnkursus med personlig feedback, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (1 Stemme i alt)
Hent et uforpligtende tilbud
 
a1kommunikation