Overvejer du at blive kunde? Se her, hvad andre kunder synes

Udtalelser


Hos a1 arbejder vi sammen med mange dygtige og inspirerende mennesker. Flere af dem har skrevet et par ord om a1 og vores samarbejde.

Laulo Vedel-Petersen, adm. dir. Trafikteori A/S:

Jeg har haft hjemmesiden trafiktesten.dk siden ’90 og havde mange klager over stavefejl, indtil jeg fik a1 til at se den igennem. Siden har jeg ikke haft en eneste stavefejl eller klage over dårlig korrektur. Jeg er supertilfreds.

Ulrik Holm Nielsen, partner Halftone:

Vi fik anbefalet a1kommunikation af en kunde og er på ingen måde blevet skuffet. De er hurtige, effektive og meget kvalitetsbevidste. Vi kan derfor varmt anbefale a1 til alle former for oversætttelses- og korrekturopgaver.

Daniel Andersen, specialestuderende:

Jeg takker for en virkelig god service, og jeg var ligeledes ganske imponeret over den detaljerede korrekturlæsning, som I havde foretaget. Jeg føler i den grad, at jeg har fået noget for pengene.

Christian Frost, forfatter til bl.a. krimiserien om Falster:

Fra første bog i serien om kriminalassistent Erik Otto Falster “Gud er bare hund stavet bagfra”: En særlig tak til […] Christiane Bjørn Weile for de indsigtsfulde kommentarer.

Mette Garfield, chefredaktør, Teater1:

Teater1’s korrektur er i rigtig gode hænder hos a1kommunikation. Servicen er i top: a1kommunikation er altid meget detaljerede og bevarer overblikket, samtidig med de er fleksible, hvilket vi har virkelig brug for på en travl redaktion.

Frederik Kristensen, direktør, Datawareness:

a1kommunikation har hjulpet os med at få lagt en retning for vores kommunikation og hjælper os løbende med at gøre vores budskaber forståelige for modtageren. Christiane er skarp til at oversætte vores tekniske budskaber til et sprog, som er let fordøjeligt.

Cecilie Cresso, specialestuderende:

Jeg vil helt sikkert anbefale a1kommunikation til alle specialestuderende på instituttet. Jeg er meget imponeret.

Jan Reith, Damsø Erhvervsuddannelser:

I mit samarbejde med kommuner og stat har jeg ofte brug for en dygtig skribent til at fælde mine tanker og visioner ned. Jeg har brugt Christiane Bjørn Weile og kan klart anbefale hende og hendes firma. Hun startede på en stor opgave sent fredag aften, og med opfølgende samtaler hen over weekenden var materialet klar mandag morgen. Hun formåede virkelig at omsætte mine tanker og ideer til skrift med en tydelighed uden sidestykke. Det skriftlige arbejde sikrede mig en stor og langvarig kontrakt, og i dag høster vi stadig frugten af hendes arbejde. Når jeg igen står foran en lignende opgave, vil jeg aldrig betænke mig … så tager jeg fat i Christiane.

Lærke Sofie Bonke, chefredaktør, Vi med Hund:

Vi med Hund bruger a1kommunikation fast til korrekturlæsning af magasinet Vi med Hund. Vi er mere end tilfredse med samarbejdet med Christiane og hendes dygtige team, og vi får altid korrekturlæst vores tekster til perfektion. Vores tekster bliver både rettet igennem grammatisk, ligesom der i høj grad bliver taget stilling til formuleringer, og om den såkaldte ’røde tråd’ i artiklen er til stede. Christiane og hendes team arbejder desuden hurtigt og effektivt, hvilket gør, at du altså får dine ting til den aftalte tid. Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Christiane og a1kommunikation.

Orkideea Safire Blica, business advisor og innovator, Corporate Divine:

Det er en udsøgt og stor luksus for mig og min virksomhed at samarbejde med Christiane Bjørn Weile, indehaver af a1kommunikation. Hendes service og kompetence er skyhøj og alt, hvad jeg værdsætter som kunde. Hun er nærværende i sin forretning, kontakten er dejlig personlig, og hun leverer og svarer hurtigt på opgaver, samtidig med at hun er en super god  sparringspartner.

Ole Høy Hansen, chefredaktør, GOLFmagasinet, JAGT, Vildt & Våben, MAD&venner:

Der er flere måder at læse korrektur på. Man kan rette stavefejl og sætte kommaer. Man kan derudover sørge for at ændre vendinger og sætninger, så de bliver grammatisk korrekte. Og endelig kan man rent faktisk læse, hvad der står, og tage stilling til tekstens indhold.

Mine erfaringer med Christiane Bjørn Weile er, at hendes service omfatter alle tre dele. Hun arbejder hurtigt og professionelt, og man er grundlæggende tryg ved at sende tekster videre i systemet, som hun har læst. Så ved man, at ikke blot retskrivningen, men også formuleringerne og indholdet er i orden og giver mening. Og det gælder uanset emnet og indholdet. Christiane har min udelte anbefaling.

Hanne Christiansen, tekstansvarlig, cand.mag., Schultz Information:

Hver måned benytter mere end 600.000 besøgende Schultz’ informationsløsninger til at holde sig opdateret, svare på spørgsmål og træffe beslutninger. Det er vigtigt, at vores tekster er korrekte, relevante og brugbare for forskellige målgrupper.

Schultz har et tæt samarbejde med a1, og vi er yderst tilfredse med den kvalitet, som a1 altid leverer inden for korrektur og sprogrevision. a1 har stor sproglig viden, og de er lydhøre for vores ønsker. Derudover er de fleksible og overholder vores aftaler. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med a1.

Anette Hvidkjær, chefredaktør på Vi med Hund:

Gennem flere år har vi på JSL Publications, der bl.a. består af magasinudgivelserne Vi med Hund, GOLFmagasinet, MAD&venner, JAGT, Vildt og Våben og BådNyt, haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med a1kommunikation.

Altid får vi gennemarbejdede og perfekt korrekturlæste dokumenter retur. Hersker der tvivl om specielle ords stavemåde, den korrekte titel på f.eks. en bog eller en person, så kan vi være sikre på, at sagen er blevet undersøgt til bunds, så vi trygt kan stole på det endelige resultat.

Vi kan på det varmeste anbefale jer at bruge a1kommunikation, hvis I vil være sikre på at aflevere en korrekt tekst, som I kan være bekendt at publicere ud i det offentlige rum.

Morten Brandt, chefredaktør BådNyt:

a1kommunikation har vist sig som god samarbejdspartner for BådNyt.

Med 14 årlige deadlines på magasinet og forskellige ad hoc clientpublishing-tekstopgaver er produktionsprocessen til tider hektisk op mod deadline.

Ikke desto mindre formår a1 altid at agere hurtigt og fleksibelt vel at mærke uden at slække på en imponerende grundighed og fokus på detaljen.

Francis Aafjes, Semex Danmark:

a1kommunikation redigerer og retter alle vores tekster, og vi sender ikke noget til tryk, uden det har været forbi A1. Det fungerer supergodt; de er hurtige og sender ved tvivlspørgsmål altid kommentarer med. Vi er meget tilfredse og håber, at vores samarbejde vil fortsætte på denne måde i lang tid.

Michael Bjørn Nellemann:

Meget grundig korrektur, både grammatisk og på det substantielle, hurtig ekspedition og ret rimelige priser. Bedste anbefalinger til a1kommunikation.

 

Udtalelser, 5.0 ud af 5 baseret på 2 vurderinger

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (2 Stemmer i alt)
Hent et uforpligtende tilbud
 
a1kommunikation