Kommunikation Archives - a1kommunikation

Sprogviden


Når kommunikationen fejler

Kommunikation ER svært, og det kan være svært bare at kommunikere om, hvordan kommunikationen skal være. For hvis afsender hverken kender sig selv eller sit budskab, hvem skal så kende det? Og hvis afsender gerne vil være noget andet, end han er, er det så vores opgave at producere en utroværdig kommunikation?

Etiket: , ,
Udgivet i Kommunikation

Hvorfor hedder vi A1?

Som kommunikationsfirma skal man jo helst hedde noget helt genialt og opfindsomt, der viser kreativitet og tekstforfatterens leg med ordene. Er a1 sådan et navn? Tjahh, egentlig ikke. Men der er en god grund til, vi hedder a1, og den kan du læse lige her.

Udgivet i Kommunikation

Hvordan fik Amager øgenavnet Lorteøen?

Lorteøen, Stenbroen, Whiskybæltet. Vi har altid været hurtige til at opfinde øgenavne, der håner andres steder at bo, men hvorfor hedder det alligevel noget så nedladende som Lorteøen? En diskurs, der hænger ved, selv om Amager er i opblomstring.

Etiket: , , ,
Udgivet i Kommunikation

”Hellere breve end sms,” siger de unge

a1kommunikation var til uddeling af sprogprisen.dk, og her lærte vi, at brevet slet ikke er på vej væk. Faktisk virker brevet bedre som kommunikationsform end sms og sociale medier, hvis de unge skal tage det seriøst.

Etiket: , , ,
Udgivet i Kommunikation

Det er dig, der bestemmer!

Sprognævnet bestemmer ikke, hvilke ord vi skal bruge, eller hvordan de skal staves. Det gør du!
Har du et godt ord, vi mangler i det danske sprog, kan du tippe Sprognævnet her.

Udgivet i Kommunikation

Fejltagelser på sociale medier

Sociale medier er i mange tilfælde en god idé for moderne virksomheder. Men det kræver strategi og indsigt at begå sig på de digitale platforme, og har man ikke det, kan man hurtigt komme til at begå fatale fejl.

Udgivet i Kommunikation

Fri os fra alt det indhold

Indhold er vigtigt – for brugeren og for SEO. Men kan det ikke blive ALT for meget, så det har den modsatte effekt? At vi hellere vil være fri og ligefrem mister lysten til at købe?

Udgivet i Kommunikation

Sociale medier – hvad kan de gøre for din virksomhed?

Facebook ikon

Forstår du at bruge de digitale platforme rigtigt, kan sociale medier være en gevinst for din virksomhed. Få her en række tips til, hvad du skal være opmærksom på for at få succes på de sociale medier.

Udgivet i Kommunikation
Ønsker du at få løst en opgave?
 
a1kommunikation