Gør din virksomhed synlig - Vi tilbyder kompetent presserådgivning

Presserådgivning


Parløb mellem mål og medie

Ønsker I det bedste resultat med jeres PR og kommunikationsmaterialer, anbefaler vi, at jeres virksomhed har en strategi for, hvad I egentlig vil opnå med de forskellige indsatser.

En kommunikations- og/eller pressestrategi skal understøtte virksomhedens overordnede strategi, så I bedre kan nå jeres mål.

Når vi arbejder sammen med virksomheder eller organisationer om en ny presse- eller kommunikationstrategi, starter vi altid med at holde et møde med jer, hvor vi finder ud af, hvem I er, og hvad I vil.

En presse-/kommunikationsstrategi skal være let tilgængelig og eksekvérbar, så I kan bruge den til noget. Nogle af de punkter, som en presse-/kommunikationsstrategi tager stilling til, kan være:

  • Hvad er formålet med presse/kommunikations/markedsføringsindsatsen? (Skal I sælge flere produkter? Eller skal I brandes som eksperter inden for jeres felt?)
  • Hvem er jeres interessenter?
  • Hvilke gode historier kan vi fortælle om jer?
  • Hvilke kanaler kan vi bruge? (Fx hjemmeside, sociale medier, medarbejderblad, presseomtale etc.)
  • Hvad er jeres spidskompetencer? Hvad er I eksperter I? Hvad har I en holdning til? Hvad er jeres holdning? Og hvad af det er medieegnet?
  • Hvad er succeskriteriet?
  • Tidsplan
  • Hvem gør og siger hvad og hvornår?

Fra strategi til praksis

Når vi har udarbejdet en pressestrategi til jer, hjælper vi selvfølgelig med at følge den til dørs. Det betyder, at vi skriver tekster, pressemeddelelser, kontakter medier, pusher historier og er i dialog med jer undervejs i hele forløbet, så vi er sikre på at få det meste ud af strategien.

Hvad koster presserådgivning?

I får mest ud af presserådgivning og en pressestrategi, hvis vi indgår et løbende samarbejde, så der er mulighed for en løbende indsats og evaluering undervejs.

Hvor stort eller langt sådan et samarbejde skal være, afhænger helt af opgavens omfang, jeres mål (og budget). Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke om mulighederne, og vi efterfølgende kan udarbejde et tilbud til jer.

Presserådgivning, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (1 Stemme i alt)
Hent et uforpligtende tilbud
 
a1kommunikation