Kommunikationsrådgivning.

  • Ram plet med din kommunikation

  • SoMe, SEO og mere salg

  • Lær at gøre det selv

Vil du også gerne:

  • blive fundet på Google?
  • likes på SoMe?
  • skrive dig til onlinesucces?  
  • få din målgruppe til at ændre adfærd og agere på din kommunikation?
  • skrive, så bogstaverne flyver lige ind i hjertet på dine læsere/kunder?

Kan vi hjælpe dig?

Vi rådgiver iværksættere, selvstændige og kommunikationsmedarbejdere i mindre og mellemstore virksomheder. Fælles er, at de alle ønsker at optimere deres onlinetilstedeværelse, øge synlighed og sælge/konvertere mere.

Vi hæver vidensniveauet for alle – uanset om du er helt ny eller veletablerede på nettet.

Hvem hjælper vi?

a1’s kundeskare spænder fra store virksomheder og institutioner som f.eks. Aller, COOP, Folketinget, Volkswagen, Nordjyske Medier, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Kärcher, Gyldendal, Karnov, Operate og Pilgrim til en lang række nystartede og enkeltmandsvirksomheder. Vi har også skræddersyet kurser til bl.a. FOF og Erhvervshuset.

Hvem er vi?

a1s team består af et alsidigt hold af professionelle kompetencer inden for kommunikation, markedsføring, tekstforfatning, grafisk design, salg og ledelse. På den måde er vi til enhver tid i stand til at trække på netop de kræfter, der giver bedst mening i forhold til lige netop din virksomhed.

Passion for onlinekommunikation

Den drivende kraft bag a1 er en passion for det skrevne ord og kvalitet i kommunikation, hvad enten der er tale om traditionelle medier eller den digitale verden. Vores tilgang til online-kommunikation er helhedsorienteret. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at se digital markedsføring som en helhed og derpå identificere og fokusere på de online-kanaler, der skaber mest værdi for netop deres virksomhed, produkt eller ydelse. Sideløbende træner vi vores kunder i at skabe relevant indhold/content på fx hjemmeside og udvalgte digitale kanaler. I vores træningsforløb indgår SEO, Adwords, Analytics, Content, konverteringsoptimering og e-mail-markedsføring. Ambitionen fra vores side er at hæve niveauet for vores kunders onlinetilstedeværelse både teknisk og indholdsmæssigt.

Vejen til mere salg på nettet

a1 har siden stiftelsen i 2008 varetaget en bred vifte af opgaver inden for tekstforfatning, tekstredigering, korrektur, oversættelse, rådgivning og træning i onlinekommunikation. I 2018 udgav a1’s stifter, Christiane Bjørn Weile, bogen ”Tekst og trafik – vejen til mere salg på nettet”, som er en grundig omend lettilgængelig indføring i optimering af kommunikation og konvertering på internettet.

Vores kommunikationsteam

Vores kommunikationsteam står klar til at hjælpe dig med at få succes online. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores pakke-løsninger eller bare gerne vil vide, om vi kan hjælpe dig til en bedre onlinetilstedeværelse.

Christiane Bjørn Weile

Christiane Bjørn Weile

Ejer, kommunikationskonsulent, tekstforfatter og forfatter til bogen "Tekst og trafik – vejen til mere salg på nettet"

Christiane har grundlagt firmaet og er cand.mag. i dansk og kommunikation med speciale i sproglig rådgivning fra Københavns Universitet og markedsføring fra CBS. Christiane har netop udgivet bogen "Tekst og trafik - vejen til mere salg på nettet".
Du kan læse om Christianes kærlighed til tekst og vej til at blive tekstforfatter og ejer af a1kommunikation her.

M: 2242 3485
E: cw@a1kommunikation.dk

Laura Andersen

Laura Andersen

Kommunikationskonsulent og underviser

Laura har mere end 10 års erfaring som kommunikationskonsulent og digital projektleder. Hun brænder for digital kommunikation og er a1’s underviser i tekst, kommunikation og markedsføring i den digitale verden. Fra SEO til SoMe.
Laura er uddannet cand.comm. i journalistik og kommunikation og har siden taget en pædagogisk videreuddannelse. Hun er en engageret formidler og underviser. Én-til-én eller som facilitator for workshops, der skaber værdi for deltagerne.

M: 2614 7268
E: laura@a1kommunikation.dk

Michael Lund

Michael Lund

Salgskonsulent, produktudvikler og underviser

Med en baggrund i de humanistiske og kreative fag fungerede Michael i 10 år som administrerende direktør i et globalt selskab inden for personlig pleje og velvære i Nordeuropa. Efterfølgende har Michael siden 2016 været selvstændig investor og indledte i 2020 et samarbejde med a1kommunikation omkring salg og konceptudvikling. Michael har arbejdet med ildsjæle og iværksættere hele sit liv og motiveres af at hjælpe mennesker med at realisere deres potentiale.

M: 2062 0831
E: michael@a1kommunikation.dk

Ann Barbara Birkmand

Ann Barbara Birkmand

Kommunikationskonsulent og grafiker

Ann Barbara har mange års erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen, hvor hun har løst opgaver for både danske og internationale kunder. Hun arbejder både strategisk og taktisk med formidling og mestrer desuden det grafiske med et skarpt blik for detaljen og en fin æstetisk fornemmelse.
Midt i det hele er Ann Barbara også uddannet antropolog med fokus på, hvordan ord og retorik påvirker menneskers holdninger, adfærd og motivation.

M: 2291 0071
E: annb@a1kommunikation.dk

Kommunikation, konvertering og kærlighed

Artikler om kommunikation

Foto af magnetbogstaver, der danner ordet link

10 ting, du skal gøre, når du lægger dine tekster på nettet

/
Dine tekster skal frem i Google, så dine potentielle kunder kan læse dem. Ellers er de ikke meget værd. Her kommer vi med en liste over de 10 ting, du skal huske, når du lægger dine tekster på nettet.
Bamse, Budskab, Modtager, Afsender, SEO og at Elske

Kram Bamsen!

/
Kun hvis du krammer bamsen, sælger du mere på nettet. Bamse står nemlig for Budskab, Afsender, Modtager, SEO og at Elske det, du skriver om. Så skynd dig at give bamsen et kæmpe mindeværdigt kram.
Illustration af en hurtig hest

Op på hesten – sådan kommer du i gang med at skrive!

/
Én ting er at komme op på hesten; en anden er at blive deroppe. At skrive er en svær disciplin; at skrive godt og sælgende endnu sværere – og at komme i gang kan nogle gange være næsten umuligt. Det hvide papir er farligt som et spøgelse! Læs med her, og få gode råd til, hvordan du kommer i gang med at skrive gode tekster til nettet.

Kontakt

Kronprinsessegade 68
1306 København K
+45 31433502
kontakt@a1kommunikation.dk

CVR: 32491936

Ud med sproget

Følg os