Andre korrekturer.

Bagenden af en bus; fagbøger på 1.000 sider. Ingen korrekturer er for store eller små. Vi kan levere allerede i dag til konkurrencedygtige priser. 

Ønsker du at få læst korrektur på en anden type af tekst end dem, vi har nævnt i rullemenuen, kan vi også sagtens klare det. De teksttyper, vi har fremhævet, er dem, vi har mest erfaring med. Vi har dog gennem årene også læst korrektur på mange andre genrer bl.a. pressemeddelelser, ph.d.er, udbud og tilbud, blogindlæg, artikler, faglitteratur, aviser, foldere og brochurer.

Vi tager altid hensyn til teksttypen

Når vi læser korrektur på en tekst, tager vi selvfølgelig altid hensyn til teksttypen. Vi har stor erfaring med kommunikation og genrer, så vi ved, hvor vigtigt det er, at den pågældende genre bliver respekteret, så teksten fungerer i den kommunikationssituation, den skal optræde i. Det betyder også, at vi altid spørger dig eller jer til råds, hvis vi er i tvivl om noget, der måske er særligt for dit fag og jeres branche. Enten taler vi om det over telefonen, eller vi sætter en kommentar i dokumentet.

Pris på korrektur

I vores prisberegner kan du se priser på korrektur. Er din opgave speciel, kan priserne dog godt variere lidt. Fx hvis du skal have læst korrektur på 10.000 sider, eller korrekturen kræver, at vi bruger lang tid på at sætte os ind i et helt nyt system. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på telefon, mail eller via kontaktformularen.

Korrekturlæsning af andre tekster, 5.0 ud af 5 baseret på 2 vurderinger