Specialer.

Hos a1kommunikation har vi mange års erfaring med at læse korrektur på opgaver og specialer.

En god investering at få korrekturlæst specialet

Ofte går skrivningen inden specialedeadline lidt hurtig, og det er derfor vigtigt, at en sprogkyndig korrekturlæser læser teksten igennem og sørger for, den er korrekt og fremstår professionel. Mange korrekturfejl giver et indtryk af, at også indholdet er fejlfyldt, og det er ærgerligt at have brugt 3-6 måneder på en afhandling, som virker sjusket og giver underviser og censor et indtryk af, at specialet ikke er gennemarbejdet, for det har selvfølgelig indflydelse på karakteren.

Hvordan læser vi korrektur på specialer?

Når vi læser et speciale igennem, læser vi korrektur som beskrevet under korrekturlæsning – det vil sige, vi tjekker for stave-, grammatik-, syntaks- og tegnsætningsfejl. Herudover tjekker vi, at indholdsfortegnelsen stemmer overens med overskrifterne, og at de anvendte teoretikeres navne er stavet korrekt. Hvis der er formuleringer, som ikke giver mening, knytter vi en kommentar. Ligeledes kommenterer vi, hvis indholdet virker modstridende eller fremstår uklart. Vi knytter også kommentarer til formalia, hvis fx konklusionen er på kun 10 linjer, eller der mangler en litteraturliste.

Priser på specialekorrektur

Hos a1kommunikation tilbyder vi en fast lav pris på specialer, hvor du som studerende får studierabat. Et speciale på maks. 80 sider koster 3.000 kr. inkl. moms.

Book tid til specialekorrektur

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, men skal du booke tid til at få dit speciale læst igennem, er det bedst, du ringer, så vi kan aftale en deadline. Hvis vi i god tid ved, hvornår vi får specialet fra dig, kan vi læse det på 3 dage. Har du ikke booket tid, skal du regne med ca. 1 uge.

Korrekturlæsning af specialer, 3.5 ud af 5 baseret på 28 vurderinger