Onlineoptimering.

 • Succes online på kun 4 uger

 • SoMe, SEO og mere salg

 • Lær at gøre det selv

Sådan får du succes online

På kun 4 uger bliver du klædt på til at arbejde med SEO, SoMe og synlighed på digitale kanaler. Du får et grundigt kendskab til, hvad der virker og hvorfor – og vi guider dig til bedre onlinekommunikation, så du får mere trafik og mere salg. 

Vi har sammensat 3 pakker til dig:  

Bliv fundet på Google (25.000 kr.) (klik her for at folde ud)

Du får:

 • ½ times møde med både vores konsulent og træner om dine behov.
 • 4 timers skræddersyet kursus med udgangspunkt i netop dine ønsker til øget salg og synlighed.
 • 4 timers rådgivning fra vores specialister i onlinekommunikation.
 • Gennemgang og redigering af jeres site for god SEO.

Forløbet “Bliv fundet på Google” giver dig viden, rådgivning og eksperthjælp, så du lykkes digitalt. 

Får du trafik på din hjemmeside?

I samarbejde med dig sammensætter vi et forløb, som vil skabe mest værdi for din virksomhed. Vi kigger blandt andet på, om din hjemmeside fremstår relevant og brugervenlig for din læser. Om din tekst matcher med de søgeord, folk bruger (når de leder efter sådan en som dig), og hvilke kanaler du ellers anvender for at tiltrække kunder. 

4 timers skræddersyet kursus om SEO og trafik

Herefter vil du på et 4 timers skræddersyet kursus bl.a. lære om SEO (sælgende tekster, nøgleord, interne og eksterne links, SEO-titel og metabeskrivelse), kvalitetsindhold (tekst, billeder og content (marketing)), Google Ads og Analytics, og hvordan du bedst muligt kommer i gang med din indholdsstrategi. 

Din helt egen kommunikationskonsulent

Efter kurset tager vores kommunikationskonsulent over og vil over 4 uger hjælpe dig med at udvikle en vinderstrategi for virksomhedens onlinetilstedeværelse. 

Gennemgang af din side for god SEO

Sideløbende går vi din eksisterende hjemmeside grundigt igennem. Vi justerer sprog, flow og optimerer sidens SEO-tiltag med det formål at præsentere din virksomhed så professionelt, relevant og sælgende som muligt på internettet.

Få succes med SoMe (25.000 kr.) (klik her for at folde ud)

Du får:

 • ½ times møde med både vores konsulent og træner om dine behov.
 • 4 timers skræddersyet kursus med udgangspunkt i netop dine ønsker til øget salg og synlighed.
 • 4 timers rådgivning fra vores specialister. 
 • 4 SoMe-kampagner.

Forløbet “Få succes med SoMe” giver dig viden, rådgivning og eksperthjælp, så du lykkes digitalt. 

Hvilke SoMe-kanaler skal du bruge/bruger du de rigtige?

I samarbejde med dig sammensætter vi et forløb, som skaber mere værdi for virksomheden. Vi kigger blandt andet på, hvilke kanaler du bruger for at tiltrække kunder. Er der synergi, og arbejder kanalerne sammen om et fælles mål for konvertering? Skal du bruge penge på annoncering, fokusere på content, der skaber gratis leads, eller begge dele? Bruger du, eller overvejer du e-mail-markedsføring? Hvordan ser dit nyhedsbrev ud, hvor ofte udkommer det, hvordan konverterer det mv.? 

Forløbet fokuserer på, hvordan du med dine ressourcer bedst når dine mål for konvertering. 

Facebook, LinkedIn, Instagram mv.

Herefter vil du på et 4 timers skræddersyet kursus bl.a. lære om, hvad der virker på fx Facebook, LinkedIn og Instagram, og hvordan du kan inspirere din målgruppe med værdifuldt indhold og derved skabe opmærksomhed om din virksomhed. Du lærer også, hvordan du producerer posts, der får likes og bliver delt, og hvordan du optimerer din tid, så det bliver let at holde dine SoMe-aktiviteter ved lige. 

En vinderstrategi for dine SoMe-kanaler

Efter kurset tager vores kommunikationskonsulent over og vil over 4 uger hjælpe dig med at udvikle en vinderstrategi for virksomhedens onlinetilstedeværelse. 

4 SoMe-kampagner

Sideløbende producerer vi 4 SoMe-kampagner, som skaber synlighed, og som du kan bruge som skabeloner for fremtidige kampagner.

Bliv fundet på Google, og få succes med SoMe (45.000 kr.) (klik her for at folde ud)

Du får:

 • 1 times møde med både vores konsulent og træner om dine behov.
 • 8 timers skræddersyet kursus med udgangspunkt i netop dine ønsker til øget salg og synlighed.
 • 8 timers rådgivning fra vores specialister. 
 • Gennemgang og redigering af jeres site for god SEO.
 • 4 SoMe-kampagner.


SEO og SoMe, der skaber værdi

I samarbejde med dig sammensætter vi et forløb, som skaber mest værdi for din virksomhed. Vi kigger blandt andet på, om din hjemmeside fremstår relevant og brugervenlig for din læser. Om din tekst matcher med de søgeord, folk bruger (når de leder efter sådan en som dig), og hvilke kanaler du ellers anvender for at tiltrække kunder. Vi kigger også på, hvilke SoMe-kanaler du bruger for at tiltrække kunder. Er der synergi, og arbejder kanalerne sammen om et fælles mål for konvertering? Skal du bruge penge på annoncering, fokusere på content, der skaber gratis leads eller begge dele? Bruger du, eller overvejer du e-mail-markedsføring? Hvordan ser dit nyhedsbrev ud, hvor ofte udkommer det, hvordan konverterer det mv.?

8 timers kursus i SEO og SoMe 

Herefter vil du på et 8 timers skræddersyet kursus bl.a. lære om SEO (sælgende tekster, nøgleord, interne og eksterne links, SEO-titel og metabeskrivelse), kvalitetsindhold (tekst, billeder og content (marketing)), Google Ads og Analytics, og hvordan du bedst muligt kommer i gang med en indholdsstrategi. 

Du lærer også om, hvad der virker på fx Facebook, LinkedIn og Instagram, og hvordan du kan inspirere din målgruppe med værdifuldt indhold og derved skabe opmærksomhed om din virksomhed. Du lærer, hvordan du producerer posts, der får likes og bliver delt, og hvordan du optimerer din tid, så det bliver let at holde dine SoMe-aktiviteter ved lige. Vi fokuserer også på e-mail-markedsføring/nyhedsbreve, hvis det vil være den bedste vej at gå for din virksomhed.

SEO- og SoMe-strategi

Efter kurset tager vores kommunikationskonsulent over og vil i løbet af 4 uger hjælpe dig med at udvikle en vinderstrategi for din virksomheds onlinetilstedeværelse. 

SoMe-posts og SEO-optimering

Sideløbende går vi din eksisterende hjemmeside grundigt igennem og justerer sprog og SEO-tiltag med det formål at præsentere din virksomhed så professionelt og sælgende som muligt på internettet. Vi producerer også 4 SoMe-kampagner, som skaber synlighed her og nu, og som du kan bruge som skabeloner for dine egne fremtidige kampagner.

I 4 uger arbejder du sammen med din helt egen kommunikationskonsulent, og du får et skræddersyet kursus a 4 timers varighed (8 timer med onlinepakke 3) med en af vores dygtige undervisere. Du får også 4 kommunikationer, fx 4 artikler, 4 SoMe-kampagner eller en gennemgang og omskrivning af din hjemmeside (du får det hele med onlinepakke 3). Det booster din synlighed og hjælper dig i gang med at gøre det selv. 

At få succes online handler om at kommunikere relevant og effektivt – hver uge! Det kan du kun, hvis du lærer at tænke din målgruppe ind i din digitale kommunikation. Vi giver dig redskaberne til at gøre din hjemmeside mere levende, skabe opmærksomhed på de sociale medier og derved øge din konvertering.

Vi kan hjælpe dig

Måske er du godt i gang med onlinemarkedsføring. Måske vil du gerne i gang, men har svært ved at overskue hvordan, og hvor du skal lægge din indsats, og hvor meget tid du bør afsætte til online-positionering i en travl hverdag. Måske har du valgt at betale en ekstern samarbejdspartner for at udføre arbejdet – og krydser fingre for, at der er styr på det. Eller du sidder i en marketingafdeling og savner nye vinkler på dit indholdsunivers. Uanset hvem du er, kan vi hjælpe dig med at få succes med virksomhedens onlineaktiviteter.

Vi træner iværksættere, selvstændige og kommunikationsmedarbejdere i mindre og mellemstore virksomheder. Fælles er, at alle ønsker et større kendskab til de værktøjer, der optimerer deres onlinetilstedeværelse og derigennem øger såvel synlighed som salg/konvertering.

Vi hæver vidensniveauet for alle, der tager et forløb hos a1kommunikation – uanset om du er helt ny eller veletableret på nettet.

Hvem hjælper vi?

a1’s kundeskare spænder fra store virksomheder og institutioner som f.eks. Aller, Coop, Folketinget, Volkswagen, Nordjyske Medier, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Kärcher, Gyldendal, Karnov, Operate og Pilgrim til en lang række nystartede og enkeltmandsvirksomheder. Vi har også skræddersyet kurser til bl.a. FOF og Erhvervshuset.

Passion for onlinekommunikation

Den drivende kraft bag a1 er en passion for det skrevne ord og kvalitet i kommunikation, hvad enten der er tale om traditionelle medier eller den digitale verden. Vores tilgang til online-kommunikation er helhedsorienteret. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at se digital markedsføring som en helhed og derpå identificere og fokusere på de online-kanaler, der skaber mest værdi for netop deres virksomhed, produkt eller ydelse. Sideløbende træner vi vores kunder i at skabe relevant indhold/content på fx hjemmeside og udvalgte digitale kanaler. I vores træningsforløb indgår SEO, Adwords, Analytics, content, konverteringsoptimering og e-mail-markedsføring. Ambitionen fra vores side er at hæve niveauet for vores kunders onlinetilstedeværelse både teknisk og indholdsmæssigt.

Vores kommunikationsteam

Vores kommunikationsteam står klar til at hjælpe dig med at få succes online. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores pakke-løsninger eller bare gerne vil vide, om vi kan hjælpe dig til en bedre onlinetilstedeværelse.

Christiane Bjørn Weile

Christiane Bjørn Weile

Ejer, kommunikationskonsulent, tekstforfatter og forfatter til bogen "Tekst og trafik – vejen til mere salg på nettet"

Christiane har grundlagt firmaet og er cand.mag. i dansk og kommunikation med speciale i sproglig rådgivning fra Københavns Universitet og markedsføring fra CBS. Christiane har netop udgivet bogen "Tekst og trafik - vejen til mere salg på nettet".
Du kan læse om Christianes kærlighed til tekst og vej til at blive tekstforfatter og ejer af a1kommunikation her.

M: 2242 3485
E: cw@a1kommunikation.dk

Laura Andersen

Laura Andersen

Kommunikationskonsulent og underviser

Laura har mere end 10 års erfaring som kommunikationskonsulent og digital projektleder. Hun brænder for digital kommunikation og er a1’s underviser i tekst, kommunikation og markedsføring i den digitale verden. Fra SEO til SoMe.
Laura er uddannet cand.comm. i journalistik og kommunikation og har siden taget en pædagogisk videreuddannelse. Hun er en engageret formidler og underviser. Én-til-én eller som facilitator for workshops, der skaber værdi for deltagerne.

M: 2614 7268
E: laura@a1kommunikation.dk

Michael Lund

Michael Lund

Salgskonsulent, produktudvikler og underviser

Med en baggrund i de humanistiske og kreative fag fungerede Michael i 10 år som administrerende direktør i et globalt selskab inden for personlig pleje og velvære i Nordeuropa. Efterfølgende har Michael siden 2016 været selvstændig investor og indledte i 2020 et samarbejde med a1kommunikation omkring salg og konceptudvikling. Michael har arbejdet med ildsjæle og iværksættere hele sit liv og motiveres af at hjælpe mennesker med at realisere deres potentiale.

M: 2062 0831
E: michael@a1kommunikation.dk

Ann Barbara Birkmand

Ann Barbara Birkmand

Kommunikationskonsulent og grafiker

Ann Barbara har mange års erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen, hvor hun har løst opgaver for både danske og internationale kunder. Hun arbejder både strategisk og taktisk med formidling og mestrer desuden det grafiske med et skarpt blik for detaljen og en fin æstetisk fornemmelse.
Midt i det hele er Ann Barbara også uddannet antropolog med fokus på, hvordan ord og retorik påvirker menneskers holdninger, adfærd og motivation.

M: 2291 0071
E: annb@a1kommunikation.dk

Kommunikation, konvertering og kærlighed

Bliv klogere på kommunikation.

Alle indlæg om kommunikation, tekstforfatning og sociale medier fra vores blog, Ud med sproget!

Bamse, Budskab, Modtager, Afsender, SEO og at Elske

Pixibøger

Foto af magnetbogstaver, der danner ordet link

10 ting, du skal gøre, når du lægger dine tekster på nettet

/
Dine tekster skal frem i Google, så dine potentielle kunder kan læse dem. Ellers er de ikke meget værd. Her kommer vi med en liste over de 10 ting, du skal huske, når du lægger dine tekster på nettet.
Bamse, Budskab, Modtager, Afsender, SEO og at Elske

Kram Bamsen!

/
Kun hvis du krammer bamsen, sælger du mere på nettet. Bamse står nemlig for Budskab, Afsender, Modtager, SEO og at Elske det, du skriver om. Så skynd dig at give bamsen et kæmpe mindeværdigt kram.