a1kommunikation og Christian Bjørn

Christian Bjørn


Christian Bjørn er en anerkendt og berømt designer, der tilbage i 1974 startede Christian Bjørn Design, som blev en af Danmarks største designtegnestuer. Christian Bjørn Design vandt flere priser og udmærkelser for deres originale, nyskabende design og totale designløsninger. Bl.a. kan de bryste sig af at stå bag Natur Bornholm, togvogne til DSB, vejrstationer til OBH Nordica og pumper til Grundfos. Christian Bjørn Design udviklede sig til en tegnestue med mere end 30 ansatte og et produktsortiment, der også omfattede grafik og udstillinger.

Sideløbende deltog Christian Bjørn aktivt i designdebatten i Danmark og var i en lang periode formand for Dansk Design Center.

Christian Bjørn i dag

I 2002 valgte Christian Bjørn at vende tilbage til rødderne og etablerede et nyt firma, der udvikler produkter til forbrugeren i stedet for til industrien. Christian Bjørn er stadig aktiv i firmaet og har i løbet af de sidste 12 år udviklet produkter til Menu (bl.a. de berømte ovnfaste stabelfade og Lighthouse-olielamperne), Juliana og Unidrain. Christian Bjørn er Ridder af Dannebrog og stadig aktiv i det danske designliv og er bl.a. censor på Arkitektskolen i Aarhus.

a1kommunikation og Christian Bjørn

a1kommunikation har arbejdet sammen med Christian Bjørn siden a1’s begyndelse og har således over årene udarbejdet hjemmesidetekster, produktbeskrivelser, pressemeddelelser samt læst korrektur og redigeret diverse tekstmaterialer.
a1kommunikation har også samarbejdet med Christian Bjørn om en kunde, der skulle have ny grafisk identitet til et nyoprettet firma. Christian Bjørn stod for grafikken, mens a1kommunikation udarbejdede en sproglig analyse af virksomhedens navn. Analysen tog dels konkret udgangspunkt i de ord, virksomheden havde valgt til deres navn, dels i en analyse af ordene anvendt i søgemaskinerne. a1 lavede også en analyse af virksomhedens konkurrenter og deres navne og anvendelse af ord.

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (1 Stemme i alt)
Christian Bjørn, 5.0 ud af 5 baseret på 1 ratingUdgivet i
FJERN IKKE DENNE WIDGET!!!
TEXT-14
 
a1kommunikation