a1kommunikations samarbejde med Datawareness

Datawareness


Om Datawareness

De fleste virksomheder mangler svar på essentielle spørgsmål som: Hvorfor omsætter vi ikke så meget som sidste år, hvorfor har vi for høje lagerbindinger, og hvorfor er effektiviteten dalende i salgsafdelingen, selv om vi har ansat flere sælgere? Datawareness er eksperter i business intelligence og hjælper virksomhederne med at finde svar på netop de spørgsmål.

Overordnet beskæftiger Datawareness sig med to ben. 1) At udvikle systemer til virksomheder, der dagligt udtrækker data og præsenterer dem på en let og overskuelig måde, så de rigtige beslutninger kan træffes, og 2) at skabe merværdi for virksomheden ved at uddanne relevante nøglepersoner i, hvordan systemet forstås og bruges, så de altid er på forkant og har mulighed for hurtigt at handle på eventuelle udfordringer.

Datawareness og a1kommunikation

a1kommunikation rådgiver Datawareness i kommunikation på nettet og over for den ønskede målgruppe og skriver tekst til hjemmesiden, viden om-indlæg (blogindlæg) og nyhedsbreve. Vi redigerer også tekster fra Datawareness, ligesom vi læser korrektur på tekster.

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (1 Stemme i alt)
Datawareness, 5.0 ud af 5 baseret på 1 ratingUdgivet i
FJERN IKKE DENNE WIDGET!!!
TEXT-14
 
a1kommunikation