Artikler.

  • Tekster, der når din læser

  • Tekster, der bliver fundet og læst

  • Tekster, der fortæller, hvem du er

Skal I have skrevet artikler til jeres hjemmeside eller et trykt magasin? Vi har stor erfaring med at skrive forførende, sælgende tekster, der svarer på læserens spørgsmål og stiller jer i et troværdigt lys.

Virksomheder er brolagt på gode historier

Enhver virksomhed eller organisation er bygget på interessante historier, som bare venter på at blive fortalt. Og jævnligt strømmer flere historier til, som higer efter at se dagens lys. Historier, der ikke bare er vigtige for virksomheden og dens medarbejdere, men også for interessenter og den brede offentlighed – hvis de altså bliver fortalt på den rigtige måde.

Brand journalism kan være et godt supplement til jeres øvrige markedsføringsredskaber/indsatser. Gennem forskellige artikler kan vi nemlig fortælle andre historier om virksomheden, som kan være med til at brande jer og skille jer ud fra jeres konkurrenter.

Vi kunne fx stille følgende spørgsmål:
Gør I en særlig stor indsats for socialt ansvar? Stiller alle medarbejdere op til maraton for sammenholdet og sundhedens skyld og træner i arbejdstiden? Er I netop blevet nomineret til en pris? Har en enkelt medarbejder gjort en særlig indsats for virksomheden eller fagligt? Tænker I anderledes i jeres måde at drive forretning? Har I opfundet en ny produktionsteknologi?

Hvilke typer artikler skriver vi ?

Med vores baggrund inden for kommunikation og journalistik har vi det journalistiske håndværk på rygraden. Vi researcher, interviewer og skriver, som hvis vi sad på en redaktion med både nyhedstrekant og nyhedskriterierne VISA-K (væsentlighed, identifikation, sensation, aktualitet og konflikt).

Vi mestrer alle de journalistiske genrer – fra den korte nyhed til længere portrætter og features, og vi kan levere indhold til:

  • jeres hjemmeside i form af en nyhedsside
  • nyhedsbreve med sælgende og aktuelle artikler
  • blogs med relevante nyheder og
  • medarbejderblade og magasiner.

Hvad koster en artikel ?

Prisen på en artikel afhænger af mængden af research, og om I ønsker, vi skal skrive én eller flere artikler. Ønsker I artikler til en hel hjemmeside, giver vi selvfølgelig et godt tilbud og skriver også gerne hele hjemmesideteksten.