PowerPoint-præsentationer.

  • Indbydende, motiverende og visuelle

  • Information, din modtager husker

  • Rådgivning, udvikling og design af templates

Vidste du, at PowerPoint-præsentationer er den mest anvendte kommunikationsform i virksomheder? Ifølge Microsoft laves der hver dag ca. 30 millioner PowerPoint-præsentationer kloden rundt. 

Sjovt nok forbinder de fleste PowerPoint med kedelige møder, tekstfyldte slides og alt for meget information, som ingen husker. Og det er trist. For PowerPoint er et fantastisk værktøj, når du ønsker at understøtte dit mundtlige budskab med noget visuelt. 


Motiverende PowerPoint-præsentationer

Hånden på hjertet … er dine PowerPoint-præsentationer også lidt kedelige? Måske lidt for overfyldte og lidt for monotone? Vil du gerne gøre dine slides mere indbydende, motiverende og visuelle? Og har du svært ved at overskue, hvordan du griber det an? 

Så kan vi hjælpe dig. 

Vi tilbyder:

  • en visuel opstramning og et professionelt re-design af dine nuværende PowerPoints.
  • udvikling af PowerPoint-templates, som gør dit fremtidige arbejde med præsentationer til en leg.
  • rådgivning om opbygningen af din præsentation (både visuelt og sprogligt).
  • design af pich deck, rapporter, salgsmateriale og lignende informationsrige dokumenter (inklusive konvertering af Word-dokumenter til et professionelt PowerPoint-design).

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din præsentation, så du engagerer dine online-mødedeltagere, og hvor dit budskab står klart og tydeligt. 

Husk:

Din idé bliver ikke kun bedømt på selve ideen 

– det handler mindst lige så meget om, hvordan du præsenterer den. 

Nancy Durate

Redigering og korrekturlæsning

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at formulere, redigere og korrekturlæse din PowerPoint, så du får dit budskab rigtigt frem.