Pressemeddelelser.

Vi er nødt til at vide noget om den virksomhed, vi skal skrive for, før vi går i gang. Derfor tager vi altid en indledende snak med kunden enten over telefonen eller til et møde.

Få jeres budskab i pressen

Medierne modtager hver dag dusinvis af pressemeddelelser, og kun et fåtal får spalteplads. Langt de fleste ender direkte i papirkurven. Skal man nå igennem, skal historien ikke kun være god, den skal også skrives journalistisk og sendes til de rigtige medier. Når vi arbejder med pressemeddelelser, sørger vi for at finde det optimale punkt mellem det budskab, I gerne vil have frem, og den historie, der kan trænge igennem mediemuren. Vi arbejder med PR til alle typer af medier – fra dagblade til bloggere.

Hvordan skriver vi pressemeddelelser?

For at kunne skrive en god pressemeddelelse skal vi vide:
– Hvad er jeres budskab?
– Hvad vil I opnå med en pressemeddelelse?
– Hvem er I?

Vi kan ofte klare samarbejdet over telefonen, men hvis I ønsker løbende medierådgivning, kan det være en god idé at mødes. Når vi taler, finder vi ud af, hvordan og hvorfor I gerne vil i medierne. Mange kunder vil opleve, at den historie, de kom med, ændrer form, når vi ser på den, som en journalist på en redaktion gør det. Det kan være, at der skal flere kilder på, eller at jeres historie måske vil gøre sig bedre i helt andre medier end dem, I havde tænkt på.

Hvad koster en pressemeddelelse?

I samarbejde med jer finder vi ud af, hvad jeres behov er. Har I kun brug for en enkelt pressemeddelelse i anledning af en stor nyhed/event/etc., eller vil I have hjælp til at brande jeres organisation med mere presseomtale over et længere stykke tid?

Den helt enkle pressemeddelelse

I giver os et oplæg til en pressemeddelelse/info om jeres historie, som vi så bearbejder journalistisk. Når vi sammen har godkendt den endelige form, sender I selv pressemeddelelsen ud. Denne pressemeddelelse koster 3.500 kr. ekskl. moms.

Den udvidede pressemeddelelse

Ud fra jeres oplæg bruger vi tid på at lave forskellige vinkler på historien, så den passer til de enkelte, forskellige, relevante medier. Vi står også for at sende pressemeddelelsen ud til medierne. Den udvidede pressemeddelelse koster 9.500 kr. ekskl. moms.

Presserådgivning

Hvis I har brug for mere omtale af jeres virksomhed eller organisation over længere tid, foreslår vi et løbende samarbejde med presserådgivning, hvor vi evt. også står for at skrive tekster, pushe pressemeddelelserne og i det hele taget føre jeres strategi til dørs. I tæt dialog med jer kan vi udarbejde strategier for, hvordan presse og kommunikation kan understøtte jeres virksomheds mål og mission, og hvordan I kan få mere presseomtale. Kontakt os, så vi kan lave et tilbud på et forløb, eller læs mere under presserådgivning.