Kurser - a1kommunikation

Kurser


Hos a1kommunikation tilbyder vi kurser til virksomheder og private samt onlinekurser.

Skrivekurser til virksomheder

Virksomheder har mulighed for enten at få os ud og undervise medarbejdere i konkrete sproglige udfordringer eller konkrete sproglige teknikker såsom den gode hjemmesidetekst, det gode brev eller god intern kommunikation. Eller undervise en enkelt medarbejder, der eksempelvis sidder i kommunikationsafdelingen eller sekretariatet og har brug for redskaber til synlige, sælgende tekster, der får budskabet klart og tydeligt frem. Når vi underviser virksomheder – enten flere medarbejdere eller en enkelt – sætter vi os på forhånd ind i virksomhedens kommunikation, så undervisningen er skræddersyet den enkelte virksomhed.

Skrivekurser til private

Hvad enten du er jobsøgende, tekstinteresseret eller i gang med at starte virksomhed, kan du have brug for hjælp til at skrive bedre tekster og få styr på grammatiske udfordringer. Derfor tilbyder vi enkeltundervisning, hvor du som privat er garanteret et skræddersyet kursus, hvor vi fokuserer al tid og materiale om netop de problemer og læringsbehov du har. Vi kan fx hjælpe dig med at skrive bedre hjemmesidetekster, bedre ansøgninger og mere akademisk, ligesom vi kan sørge for, at al grammatik og kommatering er på plads efter et kommakursus hos os. Vi kan tilrettelægge et kursus efter dine behov, hvis du kontakter os, eller du kan følge et kursus allerede tilrettelagt private ved at læse mere i rullemenuen foroven.

Onlinekurser

Vores erfaring viser os, at skriftlig kommunikation bedst læres ved at skrive eller arbejde med skriftlige øvelser. Derfor har vi udviklet en række onlinekurser, hvor du som kursist hver uge får en mængde teori og skriftlige opgaver tilsendt over mail, som du ugentligt skal aflevere til en af vores dygtige undervisere. Efterfølgende får du skriftlig feedback på din øvelse eller tekst, hvorefter vi skræddersyer de efterfølgende gange til netop dit behov.
Vi tilbyder onlinekurser inden for både grammatik og tekstforfatning.

Kurser, 5.0 ud af 5 baseret på 4 vurderinger

VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.0/5 (4 Stemmer i alt)
Hent et uforpligtende tilbud
 
a1kommunikation