Job i a1?

Korrekturlæsere, tekstforfattere og oversættere
(Vi mangler pt. ikke korrekturlæsere, tekstforfattere og oversættere.)

Vi er en fast stab af freelancere, der dagligt hjælpes ad med at give vores kunder et godt, solidt produkt og ikke mindst en god kundeoplevelse, og vi er altid åbne for nye, dygtige samarbejdspartnere. Kunne det være noget for dig at arbejde sammen med os, er du derfor velkommen til at sende en motiveret mail med cv og dokumentation for din erfaring.

Skriv til kontakt@a1kommunikation.dk. Hvis vi ikke har brug for din hjælp, når du skriver til os, gemmer vi dine kontaktoplysninger og skriver til dig, hvis det skulle blive aktuelt.

Du skal være:

  • Uddannet inden for sprog (fx cand.mag.) og/eller have erfaring med korrektur, tekstforfatning eller redigering. Som oversætter skal du være tosproget eller flydende i det sprog, du oversætter til.
  • Serviceminded, så du kan give vores kunder en god, hjælpende oplevelse.
  • Teamplayer, så du kan indgå i vores team og hjælpe med at løfte i flok.
  • Fleksibel, så du altid kan imødekomme vores kunders (til tider pressede) deadlines.

Sprogtest og referencer

Du vil som korrekturlæser skulle tage en sprogtest, inden vi indgår et evt. samarbejde. Er du tekstforfatter eller oversætter, skal vi se dokumentation for din erfaring, evt. i form af referencer eller et udvalg af dit arbejde.

Litteraturanmelder
(Vi mangler pt. ikke litteraturanmeldere.)

Vi er ved at udvikle en ny artikelserie under Sprogviden, som hedder Godt skrevet. Her anbefaler vi bøger, der sprogligt kan noget særligt. De kan være stilistisk eksperimenterende, poetiske eller bare flyde afsted, så sproget bliver en dans for fortællingen. Alligevel giver vi bøgerne 1-5 a’er (a som i anbefaling, og nu hedder vi a1, så den lå lige til højrebenet), så anbefalingerne også er anmeldelser.

Noget for dig?

Du skal være belæst og dygtig til at argumentere for, hvorfor en tekst er godt skrevet. Det er en fordel, hvis du er uddannet inden for litteratur eller sprog. Du bestemmer selv, hvilke bøger du vil anbefale (det må gerne være bøger, du allerede har læst), sålænge du kan komme med eksempler på, hvorfor sproget er godt, og give et ganske kort resumé af bogen. Og så skal det naturligvis ikke være bøger, vi allerede har skrevet om. Vi kan tilbyde 300 kr. ekskl. moms pr. anbefaling, og til at starte med skal du skrive 1-2 om måneden. Er du interesseret, så send en mail til Christiane på cw@a1kommunikation.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.