Korrekturlæsning af hjemmesider.

Jeres hjemmeside er ofte det, der introducerer jer for jeres kunder. Derfor er det vigtigt, I fremstår troværdige og imødekommende, og det gør I kun, hvis siden er korrekturlæst og korrekt. 

a1kommunikation har læst korrektur på mange hjemmesider og har også stor erfaring med at redigere og skrive tekster til nettet. Hjemmesidetekster er derfor en genre, vi kender særdeles godt.
Når vi læser korrektur på en hjemmesidetekst, sørger vi for, at syntaks, retstavning, grammatik og tegnsætning er korrekt, og vi tjekker, at der er konsistens imellem de forskellige undersider.

WordPress og andre CMS-systemer

Ofte er hjemmesideteksten allerede skrevet og tilgængelig online, når vi kommer ind i processen, og det er derfor meget lettere, at vi logger ind i kundens CMS-system og retter teksterne direkte derfra i stedet for at læse teksterne i Word eller pdf-format. Vi har særlig stor erfaring med WordPress, men kan også sagtens læse korrektur i lignende systemer og er ellers altid åbne over for at blive sat ind i noget nyt, hvis en opgave kræver det.

Hvad koster korrektur af en hjemmesidetekst?

Korrektur af en hjemmesidetekst koster en ordpris, som du kan se i vores prisberegner, når du har tastet antallet af ord ind. (I WordPress kan du se antallet af ord nede i indlæggets venstre hjørne). Bliver din eller jeres hjemmeside jævnligt opdateret med nye indlæg, kan vi give en fast god pris på korrekturlæsning af x-antal ord/sider om måneden.
Kræver opgaven, at vi sætter os ind i et nyt hjemmesidesystem, koster det ud over korrekturprisen en timepris på 300 kr.

Korrekturlæsning af hjemmesider, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating