Korrekturlæsning af hjemmesider.

  • Højt fagligt niveau

  • Korrektur i Word, WordPress (eller andet CMS-system)

  • Grundig og hurtig korrektur

Siden 2008 har vi hjulpet virksomheder med at stå stærkt online. Vi har skrevet, redigeret og korrekturlæst hjemmesider for bl.a. Københavns Kommune, Coop og Folketinget.

Mange års erfaring med hjemmesider

a1kommunikation har læst korrektur på mange hjemmesider og har også stor erfaring med at redigere og skrive tekster til nettet. Hjemmesidetekster er derfor en genre, vi kender særdeles godt.
Når vi læser korrektur på en hjemmesidetekst, sørger vi for, at syntaks, retstavning, grammatik og tegnsætning er korrekt, og vi tjekker, at der er konsistens imellem de forskellige undersider.  

WordPress og andre CMS-systemer

Ofte er hjemmesideteksten allerede skrevet og tilgængelig online, når vi kommer ind i processen, og det er derfor meget lettere, at vi logger ind i jeres CMS-system og retter teksterne direkte derfra i stedet for at læse teksterne i Word eller pdf-format. Vi har særlig stor erfaring med WordPress, men kan også sagtens læse korrektur i lignende systemer og er ellers altid åbne over for at blive sat ind i noget nyt, hvis en opgave kræver det.

Hvad koster korrektur af en hjemmesidetekst?

Korrektur af en hjemmesidetekst koster en ordpris, som du kan se i vores prisberegner. (I WordPress kan du se antallet af ord nede i indlæggets venstre hjørne). Bliver din eller jeres hjemmeside jævnligt opdateret med nye indlæg, kan vi give en fast god pris på korrekturlæsning af x-antal ord/sider om måneden.

Korrekturlæsning af hjemmesider, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating