Korrekturlæsning af bøger.

  • Højt fagligt niveau

  • Erfaring med bogkorrektur siden 2008

  • Altid hurtig levering

Mange års erfaring med bøger

Vi har siden vores opstart i 2008 læst korrektur på faglitteratur, børnebøger, romaner, noveller, digte, krimier mv. for bl.a. Gyldendal, L&R, Carlsen, Alinea, Vild Maskine, Børnebogsforlaget, Forlaget 4. tv., Lindbak + Lindbak og Forlaget 360.

Hvordan korrekturlæser vi bøger?

For forlag

Når vi læser korrektur på bøger for forlag, læser vi en traditionel korrektur, hvor vi kigger efter syntaks, stavning, grammatik og tegnsætning. I fagbøger tjekker vi ydermere egennavne og titler på bøger, film, artikler mv. Får vi bogen, når den er færdiglayoutet, tjekker vi også orddelinger, og vi tjekker, at indholdsfortegnelsen stemmer overens med bogens overskrifter og sidetal.

På bøger sendt fra forlag har der altid været en redaktør inde over, så vi forholder os hverken til bogens kunstneriske univers eller kommunikationssituationen – det overlader vi helt og holdent til jer på forlagene.

For forfattere

De fleste forfattere er ærekære over for det, de har skrevet, og det forstår vi godt og tager selvfølgelig hensyn til. Det betyder, at vi ud over en almindelig korrektur forholder os til bogen i det kunstneriske univers, den er skabt. Nogle ord skal måske staves forkert? Nogle ord har du som forfatter måske selv opfundet? Og dialogerne skal måske være talesprogsprægede og stavet, som de bliver sagt, råbt, hvisket eller skreget?

Er vi i tvivl om noget, sætter vi selvfølgelig en kommentar, så du selv kan tage stilling til, om der skal rettes eller ej. Og vi kan også sagtens tales ved undervejs, så du føler dig tryg ved at overlade din bog til os.

Priser på bogkorrektur

Prisen på korrektur af bøger afhænger af bogens længde og emne. Jo flere ord, jo billigere bliver prisen pr. ord. Er bogen en fagbog med mange fagtermer, der skal researches, koster det mere, end hvis det er en skønlitterær bog. Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtende tilbud.

Redigering af bøger eller bogfeedback

Vi redigerer også bøger og giver bogfeedback. Læs mere om redigering af bøger.

Korrekturlæsning af bøger, 4.5 ud af 5 baseret på 6 vurderinger

a1kommunikation

Zoarsvej 1
3480 Fredensborg
+45 22423485
kontakt@a1kommunikation.dk

CVR: 32491936

Kontakt os

Korrekturlæsning af bøger, 4.5 ud af 5 baseret på 6 vurderinger