PowerPoint-præsentationer.

 • Indhold og layout af PowerPoint-præsentationer

 • Bliv husket

Hjælp til indhold og layout af PowerPoint-præsentation?

Vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder:

 • en visuel opstramning og et professionelt re-design af dine nuværende PowerPoints.
 • udvikling af PowerPoint-templates, som gør dit fremtidige arbejde med præsentationer til en leg.
 • rådgivning om opbygningen af din præsentation (både visuelt og sprogligt).
 • design af pich deck, rapporter, salgsmateriale og lignende informationsrige dokumenter (inklusive konvertering af Word-dokumenter til et professionelt PowerPoint-design).

Kontakt os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din præsentation, så du engagerer dine online-mødedeltagere og får dit budskab til at stå klart og tydeligt. 

Eksempel på PowerPoint for kvadrat

Design af PowerPoint og template for Kvadrat.

Få din præsentation ud at leve

Vidste du, at PowerPoint-præsentationer er den mest anvendte kommunikationsform i virksomheder? Ifølge Microsoft laves der hver dag ca. 30 millioner PowerPoint-præsentationer kloden rundt. 

Sjovt nok forbinder de fleste PowerPoint med kedelige møder, tekstfyldte slides og alt for meget information, som ingen husker. (Vi husker faktisk kun 10 % af det, vi ser på en præsentation, så din præsentation skal være skarp og præcis.) PowerPoint er et fantastisk værktøj, når du ønsker at understøtte dit mundtlige budskab med noget visuelt og give dit publikum en præsentation, de husker. 

PowerPoint for Human Life

Udbudsmateriale i Word konverteret/designet til PowerPoint for HumanLife.


Motiverende PowerPoint-præsentationer

Hånden på hjertet … er dine PowerPoint-præsentationer også lidt kedelige? Måske lidt for overfyldte og lidt for monotone? Vil du gerne gøre dine slides mere indbydende, motiverende og visuelle? Og har du svært ved at overskue, hvordan du griber det an? 

Husk:

Din idé bliver ikke kun bedømt på selve ideen 

– det handler mindst lige så meget om, hvordan du præsenterer den. 

Nancy Durate

Hvordan gør vi?

Processen om en PowerPoint-præsentation kan være meget forskellig, og vi kan hjælpe med både det grafiske udtryk og indholdet, så dine pointer kommer frem og bliver husket af dine modtagere. Processen afhænger af, om du ønsker:

 1. et grafisk løft til dit eksisterende materiale, hvor vi bibeholder det oprindelige visuelle udtryk, strukturen og indholdet og blot justerer designet efter nærmede aftale.
 2. at få rystet posen med et helt nyt bud på design. Denne proces forudsætter altid et tæt samarbejde med dig, hvor vi i fællesskab finder det helt rigtige visuelle udtryk på baggrund af din virksomheds identitet.
 3. hjælp til at opbygge og strukturere selve indholdet i præsentationen, så budskabet understøttes bedst muligt. Denne proces kan både være med og uden design-delen.

 Alt er muligt – det handler om, hvad du har behov for.

Redigering og korrekturlæsning af PowerPoint-præsentationer

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at redigere og korrekturlæse din PowerPoint-præsentation, hvor vi bibeholder din struktur, men forbedrer og retter sproget, så det er korrekt.

Priser på visuelt udtryk og strukturering af indhold i PowerPoint-præsentationer

Kontakter du os, sender vi et uforpligtende tilbud til dig inden for nogle få timer. Et konkret tilbud er oftest nødvendigt ved PowerPoint-præsentationer, da opgaverne kræver et forudgående kendskab til dine ønsker og behov. Men et forsigtigt priseksempel er:

 1. Et grafisk løft: 9.000 kr. ekskl. moms for 15-20 slides
 2. At få rystet posen med et helt nyt bud på design: 26.500 kr. ekskl. moms
 3. Hjælp til at opbygge og strukturere indholdet: 10.000 kr. ekskl. moms for 15-20 slides
 4. Redigering og korrekturlæsning af eksisterende slides: 1.500 kr. ekskl. moms for 20 slides.

Vælger du flere af ovenstående, får du selvfølgelig en god rabat.