CV og ansøgninger.

Er du jobsøgende, så gør dig selv den tjeneste at sende et korrekturlæst CV og/eller ansøgning ud. Ofte er der mange om buddet, og det kan være marginaler, der adskiller dig fra de andre kandidater. Og så er det jo bare ret pinligt at stave forkert – især hvis det er navnet på dem, du søger hos …

Er du i færd med at søge nyt job? Og har du skrevet en ansøgning og opdateret CV’et, er det måske en god idé at sende det forbi os, inden det ryger ud af mailboksen. Det ville være så ærgerligt, hvis du blev sorteret fra pga. dumme slåfejl. Havner du i bunken med 200 andre ansøgere, kan det være marginaler, der afgør, om det bliver dig eller en anden, de vil se til samtale – også selv om du søger et job, der ikke har noget med retstavning eller grammatik at gøre.

Hvordan korrekturlæser vi CV’et og ansøgningen?

Når vi læser korrektur på dit CV og/eller din ansøgning, tjekker vi, at retstavning, grammatik, syntaks og tegnsætning er korrekt, og vi googler egennavne for at sikre, at de også er stavet rigtigt. Det ville fx være uheldigt at søge job hos Mærks.

Pris på korrekturlæsning af CV og ansøgning

Der er stor forskel på, hvor meget et CV og en ansøgning fylder. Nogle skriver et CV, der meget kort lister de mest relevante job og uddannelser op, mens andre uddyber CV’et med forklaringer. Det samme gælder for ansøgninger. Vi har læst ansøgninger på kun 1 side og ansøgninger på 5 sider. Derfor afhænger prisen af antal ord. I vores prisberegner kan du regne den præcise pris ud.

Korrekturlæsning af CV og ansøgning, 5.0 ud af 5 baseret på 4 vurderinger