Udtalelser.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med a1. Det er et forbilledligt samarbejde.

Annemette KrakauMediechef Aller, chefredaktør BILLED-BLADET

Vi har siden 2018 brugt a1’s særlige kompetencer til at redigere og læse korrektur på store komplekse kunde- og projektoplæg, afrapporteringer mv. i forbindelse med vores forskellige innovationsaktiviteter og er særdeles tilfredse med a1’s arbejde. Det er altid en god proces, hvor a1 viser deres høje faglige niveau – både med gode rettelser og redigeringsforslag og med skarpe kommentarer til indholdet – ligesom a1 altid træder til med kort varsel og afleverer hurtigt, så vi kan nå vores stramme deadlines. Vi kan på det varmeste anbefale a1.

Hans-Christian RasmussenProject manager, Falck Danmark A/S

Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Christiane og A1. Som et nyt forlag og uden kendskab til branchen skrev og ringede jeg til adskillige oversættelses- og korrekturlæsningsbureauer. A1 stak ud som dem med den bedste kommunikation, hurtig respons og konkurrencedygtige priser. Det har ikke ændret sig efter afslutning af opgaverne. Desuden udmærkede de sig med kvalitetsarbejde og stor fleksibilitet, når deadlines blev stramme.

Frank Berben-GroesfjeldForlægger og ejer af Forlaget 360

I maj 2023 blev første kapitel i min forfatterrejse skrevet, ikke af mig, men af det ekstraordinære team hos a1kommunikation.

Tre tilbud lå på bordet, men a1 og særligt Christiane skilte sig ud med sin detaljerige tilgang og klare faser af redigering, korrektur, opsætning og sparring ift. selvudgivelse. Der var en autenticitet og dybde, der ikke alene fangede mit blik, men også skabte en umiddelbar tillid. Sammenligningen var slående; a1’s tilbud var ikke bare velartikuleret; det var nærværende og personligt.

Min bogrejse kunne begynde, og selv som førstegangsforfatter fandt jeg hurtigt fast grund under fødderne med Christiane og Ann Barbara ved min side. Valg af papir, font og cover blev transformeret fra uoverskuelige beslutninger til spændende kreative møder. Hver en udfordring, hvert et spørgsmål blev mødt med ekspertise og tålmodighed.

Under hele processen blev der lagt en betydningsfuld vægt på læring, så jeg kunne vokse med opgaven og bogen. Jeg blev rådgivet, men aldrig overrumplet, mine fejl blev til værdifulde lektioner, og mine ideer blev mødt med entusiasme og ægte engagement.

a1kommunikation leverer:

  1. Klar og tydelig kommunikation; ingen misforståelser.
  2. En trofast styrke gennem tryghed og grundighed.
  3. Punktlighed, grundighed og ihærdighed.
  4. En konstant dialog fra start til slut.
  5. Alle aftaler overholdt.

At min bog nu er klar til at tage sin første flyvetur, er en triumf delt ligeligt mellem mig og teamet hos a1. Tak Christiane og Ann Barbara – ikke bare for en bog, men for en rejse, jeg aldrig vil glemme og glæder mig til at genopleve.

Patrick Simiglai Forfatter, foredragsholder, mentor, coach og tv-personlighed

Christiane og a1 er en super professionel og pålidelig samarbejdspartner, som samtidig er behagelige at samarbejde med.

Mads HeinesenForlægger Vild Maskine

Jeg har samarbejdet med a1 om publikationer, hvor mange forskellige bidrag skulle redigeres og fungere i en fælles tekst. Samarbejdet har altid været en fornøjelse og resultatet stilsikkert.

Anne GramtorpUdviklingskonsulent i Fonden for Entreprenørskab

a1kommunikation har igennem flere år hjulpet med at skrive, redigere og korrekturlæse tekster om informationssikkerhed. De har formidlet svært og tungt stof på en måde, så alle kan være med. Ikke bare så alle forstår det, men faktisk ser værdien af informationssikkerhed, og hvad det kan gøre for en virksomhed. Målgruppen har varieret fra opgave til opgave, men a1kommunikation har altid udført arbejdet fuldt tilfredsstillende, og jeg værdsætter, at de er min sproglige rådgiver og samarbejdspartner på alle tekstopgaver.

Rasmus TheedePartner, Information Security Management Advisory, Mitigating

Ej, hvor er det blevet en fed tekst. Jeg er vild med den. Tusind tak! Jeg er virkelig begejstret, glad og taknemmelig for, jeg valgte at få mine tekster arbejdet igennem af dig.

Isabel SommerSelvstændig coach og mentor

Waaaw!!! Det er FANTASTISK!!! Du har bare forvandlet teksterne om til noget, der overgik alle mine forventninger 😀 Tusind tak!!!!

Huda El-HawariSelvstændig life mastery master coach

Christiane gav den tryghed, personlige kontakt og hurtige håndtering, som vi havde brug for, og som jeg havde søgt efter længe. For mig er det vigtigt, at de produkter, jeg sender, bliver håndteret med fortrolighed og med en følelse af, at når opgaven er afsluttet, så er den helt færdig, og jeg kan sætte to fede streger under. Det er lige netop dette, Christiane og a1kommunkation leverer. Fejlfrit og effektivt.

Chastine Nygaard EngqvistPresse- og kommunikationschef, Mandecentret

Vi fik anbefalet a1kommunikation af en kunde og er på ingen måde blevet skuffet. De er hurtige, effektive og meget kvalitetsbevidste. Vi kan derfor varmt anbefale a1 til alle former for oversætttelses- og korrekturopgaver.

Ulrik Holm NielsenPartner Halftone

Jeg takker for en virkelig god service, og jeg var ligeledes ganske imponeret over den detaljerede korrekturlæsning, som I havde foretaget. Jeg føler i den grad, at jeg har fået noget for pengene.

Daniel AndersenSpecialestuderende

Teater1’s korrektur er i rigtig gode hænder hos a1kommunikation. Servicen er i top: a1kommunikation er altid meget detaljerede og bevarer overblikket, samtidig med de er fleksible, hvilket vi har virkelig brug for på en travl redaktion.

Mette GarfieldChefredaktør, Teater1

a1kommunikation har hjulpet os med at få lagt en retning for vores kommunikation og hjælper os løbende med at gøre vores budskaber forståelige for modtageren. Christiane er skarp til at oversætte vores tekniske budskaber til et sprog, som er let fordøjeligt.

Frederik KristensenDirektør, Datawareness

Jeg vil helt sikkert anbefale a1kommunikation til alle specialestuderende på instituttet. Jeg er meget imponeret.

Cecilie CressoSpecialestuderende

I mit samarbejde med kommuner og stat har jeg ofte brug for en dygtig skribent til at fælde mine tanker og visioner ned. Jeg har brugt Christiane Bjørn Weile og kan klart anbefale hende og hendes firma. Hun formåede virkelig at omsætte mine tanker og ideer til skrift med en tydelighed uden sidestykke. Det skriftlige arbejde sikrede mig en stor og langvarig kontrakt, og i dag høster vi stadig frugten af hendes arbejde. Når jeg igen står foran en lignende opgave, vil jeg aldrig betænke mig … så tager jeg fat i Christiane.

Jan ReithDamsø Erhvervsuddannelser

Vi med Hund bruger a1kommunikation fast til korrekturlæsning af magasinet Vi med Hund. Vi er mere end tilfredse med samarbejdet med Christiane og hendes dygtige team, og vi får altid korrekturlæst vores tekster til perfektion. Vores tekster bliver rettet igennem grammatisk, ligesom der i høj grad bliver taget stilling til formuleringer, og om den såkaldte ’røde tråd’ i artiklen er til stede. Christiane og hendes team arbejder desuden hurtigt og effektivt, så du altid får dine ting til den aftalte tid. Mine varmeste anbefalinger til a1.

Lærke Sofie BonkeChefredaktør, Vi med Hund

Det er en udsøgt og stor luksus for mig og min virksomhed at samarbejde med Christiane Bjørn Weile, indehaver af a1kommunikation. Hendes service og kompetence er skyhøj og alt, hvad jeg værdsætter som kunde. Hun er nærværende i sin forretning, kontakten er dejlig personlig, og hun leverer og svarer hurtigt på opgaver, samtidig med at hun er en super god  sparringspartner.

Orkideea Safire BlicaBusiness advisor og innovator, Corporate Divine

Der er flere måder at læse korrektur på. Man kan rette stavefejl og sætte kommaer. Man kan derudover sørge for at ændre vendinger og sætninger, så de bliver grammatisk korrekte. Og endelig kan man rent faktisk læse, hvad der står, og tage stilling til tekstens indhold.

Mine erfaringer med Christiane Bjørn Weile er, at hendes service omfatter alle tre dele. Hun arbejder hurtigt og professionelt, og man er grundlæggende tryg ved at sende tekster videre i systemet, som hun har læst. Og det gælder uanset emnet og indholdet. Christiane har min udelte anbefaling.

Ole Høy HansenChefredaktør, GOLFmagasinet, JAGT, Vildt & Våben, MAD&venner

Hver måned benytter mere end 600.000 besøgende Schultz’ informationsløsninger til at holde sig opdateret, svare på spørgsmål og træffe beslutninger. Det er vigtigt, at vores tekster er korrekte, relevante og brugbare for forskellige målgrupper.

Schultz har et tæt samarbejde med a1, og vi er yderst tilfredse med den kvalitet, som a1 altid leverer inden for korrektur og sprogrevision. a1 har stor sproglig viden, og de er lydhøre for vores ønsker. Derudover er de fleksible og overholder vores aftaler. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med a1.

Hanne ChristiansenTekstansvarlig, cand.mag., Schultz Information

Gennem flere år har vi på JSL Publications, der bl.a. består af magasinudgivelserne Vi med Hund, GOLFmagasinet, MAD&venner, JAGT, Vildt og Våben og BådNyt, haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med a1kommunikation. Altid får vi gennemarbejdede og perfekt korrekturlæste dokumenter retur. Hersker der tvivl om specielle ords stavemåde, den korrekte titel på f.eks. en bog eller en person, er vi sikre på, at sagen er blevet undersøgt til bunds, og trygt kan stole på det endelige resultat. Vi kan på det varmeste anbefale jer at bruge a1kommunikation, hvis I vil være sikre på at aflevere en korrekt tekst, som I kan være bekendt at publicere ud i det offentlige rum.

Anette HvidkjærChefredaktør på Vi med Hund

a1kommunikation har vist sig som god samarbejdspartner for BådNyt.

Med 14 årlige deadlines på magasinet og forskellige ad hoc clientpublishing-tekstopgaver er produktionsprocessen til tider hektisk op mod deadline.

Ikke desto mindre formår a1 altid at agere hurtigt og fleksibelt vel at mærke uden at slække på en imponerende grundighed og fokus på detaljen.

Morten BrandtChefredaktør BådNyt

a1kommunikation redigerer og retter alle vores tekster, og vi sender ikke noget til tryk, uden det har været forbi A1. Det fungerer supergodt; de er hurtige og sender ved tvivlspørgsmål altid kommentarer med. Vi er meget tilfredse og håber, at vores samarbejde vil fortsætte på denne måde i lang tid.

Francis AafjesSemex Danmark

Meget grundig korrektur, både grammatisk og på det substantielle, hurtig ekspedition og ret rimelige priser. Bedste anbefalinger til a1kommunikation.

Michael Bjørn Nellemann

Kunder.

Er du vores næste?

Vi er stolte af at have arbejdet sammen med så mange dygtige og alsidige kunder inden for kommunikationsrådgivning, tekstforfatning, tekstredigering, korrektur og oversættelse – store som små opgaver, komplekse som simple.

Dialog, fortrolighed og faglighed er altid i højsædet, uanset hvem vi arbejder sammen med, og det er vigtigt for os, at processen for begge parter er inspirerende og respektfuld, og produktet selvfølgelig bliver godt.

2.457

tilfredse kunder

831.410.877

ord læst og skrevet

2008

eksisteret siden