Oversættelse.

  • Uddannede og indfødte oversættere

  • Præcist stilniveau til målgruppen

  • Altid til tiden

Faglighed er i højsædet på alle sprog

Faglighed er alfaomega, når vi oversætter, og derfor har vi kun registrerede translatører og oversættere med en lang videregående sproglig uddannelse, herunder indfødte oversættere tilknyttet. Vi oversætter til og fra svensk, norsk, finsk, islandsk, engelsk, tysk og græsk.

Kendskab til landenes kulturer

Det er forskel på, om man oversætter til svensk eller tysk, for landene er forskellige og har forskellige kulturer, selv om de begge er vores nabolande. Fx er tyskere mere formelle, end vi er. Vores oversættere har derfor kendskab til landenes kulturer; de enten bor der eller kommer der meget og har en lang passion for landet og dets sprog. Det betyder også, at oversættelserne altid har det rette stilniveau, og at de er skrevet, så de passer til målgruppen med respekt for budskabet og stoffet.

Punktlighed og personlig service

Når vi oversætter, leverer vi altid til tiden og lægger vægt på personlig service, så du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til oversættelsen.

Passion for sprog

Ud med sproget!

Bliv klogere på sprog og kommunikation.

Foto af en stak bøger om dansk grammatik

Sprogtip

/
Vi deler ud af vores allerbedste sprogtip. Læs med her, og bliv hurtigt klogere på vores kære danske sprog.
foto af ordbog med ordet komma fremhævet

Sådan sætter du nyt komma!

/
10 enkle regler til nyt komma OG en lang, teknisk forklaring til alle sprognørderne. Læs med her, og opdag, at nyt komma faktisk slet ikke er svært, hvis du bare kan din grammatik (præcis som med traditionelt komma med startkomma).
Bog med ordet komma markeret

Nyt komma – godt, skidt, hvorfor?

/
Hvorfor indførte Sprognævnet det nye komma? Var det en god idé? Og er det lettere at læse tekster med nyt komma? Her får du svar på alt det, du ikke vidste om det nye komma. Hvem ved – måske bliver du fan?
Oversættelse, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating

Kontakt

Kronprinsessegade 68
1306 København K
+45 31433502
kontakt@a1kommunikation.dk

CVR: 32491936

Ud med sproget

Følg os

             

Oversættelse, 5.0 ud af 5 baseret på 1 rating