Korrekturlæsning af rapporter.

 • Cand.mag.er læser korrektur

 • Konsistens og akkuratesse

 • Fleksibel og hurtig levering

Vi har korrekturlæst rapporter for bl.a. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Røde Kors, Operate, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Korrektur på rapporter kræver akkuratesse og et særligt blik for konsistens og opsætning.

Hvordan korrekturlæser vi rapporter?

Når vi læser korrektur på rapporter, starter vi altid med at aftale, om der er noget specifikt, vi skal være opmærksomme på i vores læsning.

Herudover inkluderer korrekturlæsning af rapporter:

 • At grammatikken er korrekt.
 • At der ikke er syntaksfejl.
 • At der ikke er kommafejl og andre tegnsætningsfejl.
 • At der ikke er stavefejl.
 • At indholdsfortegnelsen stemmer overens med overskrifter og underoverskrifter.
 • At der er sammenhæng mellem billeder og tekst.
 • At henvisninger stemmer overens med teksten.
 • At egennavne er stavet korrekt (dog tjekker vi ikke egennavne og titler i litteraturlisten).

Når vi læser korrektur på rapporter, er vi ofte sidste led i processen og får rapporten i pdf-format – efter den er blevet layoutet. Det betyder, at vi ud over at tjekke syntaks, stavning, grammatik, konsistens og tegnsætning kigger efter, om der er overensstemmelse mellem billeder og tekst. Vi tjekker også, at orddelinger er korrekte, at sidetal og indholdsfortegnelse passer, og at indholdsfortegnelsens punkter stemmer overens med overskrifterne inde i rapporten.

Fortrolighed

Mange af de rapporter, vi arbejder med, er fortrolige, og det respekterer vi naturligvis hos a1kommunikation. Vi sletter også gerne filerne fra vores system efter aflevering, hvis du ønsker det, ligesom vi gerne underskriver en fortrolighedsaftale (NDA), så du trygt kan aflevere fortroligt materiale til os.

Sproglige retningslinjer og konsistens

Flere af de kunder, vi læser rapporter for, er faste, og derfor udarbejder vi undervejs i læsningen sproglige retningslinjer, så der ikke kun er konsistens i den enkelte rapport, men også rapporterne imellem. De fleste kunder har også inden læsningen holdninger til, hvordan enkelte ord skal staves og skrives, og har I nogle sproglige retningslinjer inhouse, læner vi os selvfølgelig op ad dem.

Hvad koster det at få læst korrektur på en rapport?

Prisen på korrekturlæsning af en rapport afhænger dels af formatet (om det er Word eller pdf), dels af længden. Du kan bruge vores prisberegner som rettesnor. Kommer rapporten i pdf, tager den længere tid at læse, da vi også tjekker opsætningsfejl, orddelingsfejl og indholdsfortegnelsen, hvorfor prisen godt kan variere lidt fra prisberegneren. Ligeledes varierer prisen, hvis rapporten eksempelvis er omfattende, for så giver vi naturligvis mængderabat. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Korrekturlæsning af rapporter, 5.0 ud af 5 baseret på 2 vurderinger

a1kommunikation

Kronprinsessegade 68
1306 København K
+45 22423485
kontakt@a1kommunikation.dk

CVR: 32491936

Kontakt os

Korrekturlæsning af rapporter, 5.0 ud af 5 baseret på 2 vurderinger