Rapporter.

a1kommunikation har mange års erfaring med korrekturlæsning af rapporter for offentlige instanser, virksomheder og organisationer.

Hvordan korrekturlæser vi rapporter?

Når vi læser korrektur på rapporter, er vi ofte sidste led i processen og får rapporten i pdf-format – efter den er blevet layoutet. Det betyder, at vi ud over at tjekke syntaks, stavning, grammatik, konsistens og tegnsætning kigger efter, om der er overensstemmelse mellem billeder og tekst. Vi tjekker også, at orddelinger er korrekte, at sidetal og indholdsfortegnelse passer, og at indholdsfortegnelsens punkter stemmer overens med overskrifterne inde i rapporten.

Fortrolighed

Mange af de rapporter, vi arbejder med, er fortrolige, og det respekterer vi naturligvis hos a1kommunikation. Vi sletter også gerne filerne fra vores system efter aflevering, hvis I ønsker det, ligesom vi gerne underskriver en fortrolighedsaftale (NDA), så I trygt kan aflevere fortroligt materiale til os.

Sproglige retningslinjer og konsistens

Flere af de kunder, vi læser rapporter for, er faste, og derfor udarbejder vi undervejs i læsningen sproglige retningslinjer, så der ikke kun er konsistens i den enkelte rapport, men også rapporterne imellem. De fleste kunder har også inden læsningen holdninger til, hvordan enkelte ord skal staves og skrives, og har kunden nogle sproglige retningslinjer inhouse, læner vi os selvfølgelig op ad dem.

Hvad koster det at få læst korrektur på en rapport?

Prisen på korrekturlæsning af en rapport afhænger dels af formatet (om det er Word eller pdf), dels af længden. I kan bruge vores prisberegner som rettesnor, men vi anbefaler at tage en snak med jer for at kunne give en endelig pris. Kommer rapporten i pdf, tager den længere tid at læse, da vi også tjekker opsætningsfejl, orddelingsfejl og indholdsfortegnelsen, hvorfor prisen godt kan variere lidt fra prisberegneren. Ligeledes varierer prisen, hvis rapporten eksempelvis er omfattende, for så giver vi naturligvis mængderabat.

Korrekturlæsning af rapporter, 5.0 ud af 5 baseret på 2 vurderinger