Redigering.

  • Ram plet med dine tekster

  • Nænsom og præcis redigering

  • Få det vigtige frem

Tekstredigering

Vi har siden 2008 hjulpet offentlige instanser, virksomheder og forfattere med tekstredigering. Vi redigerer alle slags tekster. En god tekstredigering løfter dit gode arbejde frem. Kontakt os.

Vi har erfaring med tekstredigering af:

• artikler til magasiner
• rapporter til offentlige instanser
• bøger (både fagvidenskabelige og skønlitterære)
• hjemmesidetekster (artikler og virksomhedsprofiler)
• udbud og tilbud.

Hvad koster tekstredigering?

Du kan få priser på tekstredigering i vores prisberegner. Husk at vælge produktet ‘tekstredigering’. Her taster du antallet af ord, så får du en pris med det samme og kan e-maile os direkte. I prisberegneren kan du også få en pris på skriftlig feedback, hvis du ønsker, at vi skal kommentere på hele teksten.

Vi rydder op i teksten

Når vi redigerer tekster, gennemskriver vi materialet i forhold til sammenhæng og ensretning af sprogtonen, så budskabet appellerer til læseren. Vi gennemgår også tekstens formuleringer og opbygning og sørger for, at materialet får et klart og præcist udtryk uden knudrede sætninger. Undervejs i læsningen stiller vi spørgsmål til indholdet, hvis nogle af pointerne er svære at forstå for målgruppen, ligesom vi kommer med forslag til ændringer eller tilføjelser. Inden vi går i gang, aftaler vi selvfølgelig, hvad vi skal være særligt opmærksomme på, og hvad vi ikke skal ændre. Korrektur er altid en del af redigeringen.

Kommunikation, tekster og kærlighed

Bliv klogere på tekster.

Alle indlæg om tekstforfatning og korrektur fra vores blog om kommunikation, Ud med sproget!

Foto af ordet funky

Slang – nå ud til de unge med sproget

/
For at nå sin målgruppe er det naturligvis vigtigt at skrive målgruppens sprog. Derfor er det en god idé at bruge slang, hvis du skal skrive til den unge generation. For de bruger slang! Men du skal sørge for at bruge det rigtigt, så du ikke virker påtaget. Derfor har vi her samlet 5 gode råd til, hvordan du når ud til de unge, hvis du bruger slang.
Foto af 4 tusser til whiteboard

Sådan skriver du konsekvent en god og sælgende overskrift

/
Overskriften er det vigtigste i et nyhedsbrev, en artikel, på en hjemmeside, en bogforside – ja, faktisk alle steder, du kommunikerer. Derfor skal du tænke dig godt om, når du skriver din overskrift. Her får du 3 uundværlige råd til, hvad du skal gøre for at skrive en god og sælgende overskrift.