TEKSTFORFATNING – KLAR OG TYDELIG KOMMUNIKATION

  • Meningsfulde budskaber

Vil du have hjælp med tekstforfatning? Så læs med her, hvor vi viser, hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Tekstforfatning med kærlighed og konvertering:

  • Giv dem dit bedste
  • Bliv fundet på Google

2 ting, vi kan hjælpe dig med!

Ønsker du hjælp til tekstforfatning?

Vi rådgiver iværksættere, selvstændige og kommunikationsmedarbejdere i mindre og mellemstore virksomheder og hjælper dem med professionel tekstforfatning. Fælles er, at de alle ønsker at optimere deres onlinetilstedeværelse, øge synlighed og sælge/konvertere mere. Vi hæver vidensniveauet for alle – uanset om du er helt ny eller veletableret på nettet.

Hvem hjælper vi med tekstforfatning?

a1s kundeskare spænder fra store virksomheder og institutioner som f.eks. Aller, COOP, Folketinget, Volkswagen, Nordjyske Medier, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Kärcher, Gyldendal, Karnov, Operate og Pilgrim til en lang række nystartede og enkeltmandsvirksomheder. Vi har også skræddersyet kurser om tekstforfatning til bl.a. FOF og Erhvervshuset.

Hvem er vi?

a1s team består af et alsidigt hold af professionelle kompetencer inden for kommunikation, markedsføring, tekstforfatning, korrekturlæsning, grafisk design, salg og ledelse. På den måde er vi til enhver tid i stand til at trække på netop de kræfter, der giver bedst mening i forhold til lige netop din virksomhed.

Passion for onlinekommunikation og tekstforfatning

Den drivende kraft bag a1 er en passion for det skrevne ord og kvalitet i kommunikation, hvad enten der er tale om traditionelle medier eller den digitale verden. Vores tilgang til online-kommunikation er helhedsorienteret. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at se digital markedsføring som en helhed og derpå identificere og fokusere på de online-kanaler, der skaber mest værdi for netop deres virksomhed, produkt eller ydelse. Sideløbende træner vi vores kunder i at skabe relevant indhold/content på fx hjemmesider og udvalgte digitale kanaler. Vi hjælper med tekstforfatning og i vores træningsforløb indgår SEO, Adwords, Analytics, Content, konverteringsoptimering og e-mail-markedsføring. Ambitionen fra vores side er at hæve niveauet for vores kunders onlinetilstedeværelse både teknisk og indholdsmæssigt.

Professionel tekstforfatning er vejen til mere salg på nettet

a1 har siden 2008 varetaget en bred vifte af opgaver inden for professionel tekstforfatning, tekstredigering, korrektur, oversættelse, rådgivning og træning i onlinekommunikation. I 2018 udgav a1s stifter, Christiane Bjørn Weile, bogen ”Tekst og trafik – vejen til mere salg på nettet”, som er en grundig omend lettilgængelig indføring i optimering af kommunikation og konvertering på internettet.

Kommunikation, tekstforfatning og konvertering

Bliv klogere på professionel tekstforfatning.

Alle indlæg om kommunikation og tekstforfatning fra vores sprogblog, Ud med sproget!

Foto af ordet funky

Slang – nå ud til de unge med sproget

/
For at nå sin målgruppe er det naturligvis vigtigt at skrive målgruppens sprog. Derfor er det en god idé at bruge slang, hvis du skal skrive til den unge generation. For de bruger slang! Men du skal sørge for at bruge det rigtigt, så du ikke virker påtaget. Derfor har vi her samlet 5 gode råd til, hvordan du når ud til de unge, hvis du bruger slang.
Foto af 4 tusser til whiteboard

Sådan skriver du konsekvent en god og sælgende overskrift

/
Overskriften er det vigtigste i et nyhedsbrev, en artikel, på en hjemmeside, en bogforside – ja, faktisk alle steder, du kommunikerer. Derfor skal du tænke dig godt om, når du skriver din overskrift. Her får du 3 uundværlige råd til, hvad du skal gøre for at skrive en god og sælgende overskrift.