Tekstforfatning

  • Hjemmesidetekster

  • Artikler

  • Intern skriftlig kommunikation

Vi kan hjælpe dig med at skrive tekster til:

  • Hjemmesider: sælgende tekster, der overbeviser læserne om, at de skal købe jeres produkter og budskaber OG giver jer synlighed i Google.
  • Intranet: tekster, der forklarer evt. svær, faglig viden, så hele organisationen kan forstå den.
  • Intern kommunikation: fx tone of voice og personalehåndbøger.
  • Magasiner: artikler, der er fængende, sjove, faglige, dybdegående og overskuelige.
  • Pressemeddelelser: der hiver essensen af jeres virksomhed frem og fortæller om en nyhed.
  • SoMe-opslag, så jeres følgere får lyst til at agere på jeres kommunikation.

Tekstforfatning med mere

Vores speciale er skriftlig kommunikation, og derfor er en stor del af vores arbejde at rådgive. Det handler ikke kun om at skrive teksten, men fx hjælpe med, hvordan budskabet skal vinkles, så det når målgruppen, hvordan I får mere synlighed i Google, og hvilke muligheder der er for at nå de mål, I har. Rådgivningen er en naturlig del af vores samarbejde og koster ikke ekstra.
Vi har også stor erfaring med at sætte tekster op grafisk – enten i foldere, brochurer og bøger eller som hele magasinudgivelser.
En tekst er altid en del af en kommunikationssituation, og vi tager læseren i hånden fra start, så I når jeres mål til slut.

Vores tekstforfatningskunder

Vi arbejder sammen med kunder, der brænder for at komme ud over rampen. Det er kunder som Folketinget, Coop, Pilgrim og Nordiske Medier.
For Folketinget skriver vi tekster til ft.dk og deres intranet. Vi formidler svært fagligt stof til den danske borger og medlemmer af Folketingets Administration. Det er lærerigt at omsætte fagord og mange informationer til korte og lette tekster, som alle kan forstå.
For Coop har vi skrevet tekster til butikken coop.dk. Teksterne har handlet om alt det smukke i livet: vine, parfumer, græsslåmaskiner og sengetøj – og nærmest alt derimellem. Coop.dk er en af Danmarks største webshops, og det har været spændende at sætte vores præg på, hvordan man informerer og vejleder læserne, så de får lyst til at købe de udvalgte varer OG finder hjemmesiden i Google.
For Pilgrim har vi skrevet tekster til deres hjemmeside. Tekster, der ligesom for coop.dk var optimeret mod søgemaskinerne. Men vi har også skrevet interne tekster som personalehåndbog og sproglige, kommunikative retningslinjer for hele organisationen. Det er et privilegie at være en del af både en virksomheds interne og eksterne kommunikation.
Til Nordiske Medier leverer vi hele magasiner. Det betyder alt det journalistiske stof og den grafiske opsætning. Vi står for koordinering, planlægning, interview, skrivning, opsætning – og afleverer en fil klar til tryk. At være en del af hele processen er rigtig sjovt. At få et lille ord til at blive til en hel udgivelse.

Hvem er vi?

Siden 2008 har vi skrevet tekster til store og små virksomheder. Vi har på skrift hjulpet med at sælge alt fra budskaber om bæredygtighed til informationer om dansk lov og biler. Da vi startede, var Google kun 10 år gammel, og det at skrive webtekster var en ny genre. På det tidspunkt skrev offentlige instanser i et sprog, ingen forstod, og KUA havde først lige oprettet en kommunikationsoverbygning. Der er sket meget på 10 år, og vi har udviklet os ligeså hurtigt, så vi nu er førende inden for webtekster, der sælger på nettet. Tekster, der altid tager højde for Budskab, Afsender, Modtager, SEO (søgemaskineoptimering) og at Elske det, vi skriver om. Altså en BAMSE, for når vi krammer bamsen, sælger du mere. Tænk at kunne skrive tekster, der er så stærke, at de giver klik i søgeresultaterne og konvertering på hjemmesiden. Klik, kommunikation og konvertering. Det er os!
Men vi holder også ivrigt fast i de trykte tekster, for det digitale boom til trods læser vi stadig meget på papir, og det er især spændende at arbejde med hele udgivelser. At sidde med teksterne i hånden kan noget helt specielt.

Hvordan er vi anderledes?

Af flere af vores kunder er vi tit blevet rost for, at vi hverken er så tunge som bureauerne eller så små, at vi kun sidder én person og har et enkelt produkt i kurven. Vi lander et godt sted midt imellem, hvor vi er agile og fleksible og stadig har en meget personlig kontakt og dialog med vores kunder. Og samtidig kan vi klare alle opgaver inden for tekst: rådgivning, skrivning, redigering, korrektur, oversættelse og opsætning af tekster grafisk. Vi er et sproghus, der ser godt ud.

Hvordan skriver vi tekster?

Vi skal hilse på hinanden, lære hinanden at kende og ikke mindst fornemme hele den energi og stemning, vi skal kommunikere ud. Teksterne skal repræsentere jer, og vi skal tale om, hvem jeres målgrupper er og ikke mindst, hvilke budskaber I har på hjerte. Og så skal vi bare i gang med at skrive og bliver ved, til I er tilfredse. Uanset hvor mange tekster I skal have skrevet, kan vi levere. Sådan har det altid været. Vores struktur gør, at vi kan levere, når I skal bruge dem.

Priser på tekstforfatning

Skriv eller ring til os, og I får et godt tilbud allerede i dag.

Vi tager læseren i hånden

Ud med sproget!

Bliv klog på kommunikation, tekstforfatning og onlinekommunikation.

Foto af magnetbogstaver, der danner ordet link

10 ting, du skal gøre, når du lægger dine tekster på nettet

/
Dine tekster skal frem i Google, så dine potentielle kunder kan læse dem. Ellers er de ikke meget værd. Her kommer vi med en liste over de 10 ting, du skal huske, når du lægger dine tekster på nettet.
Bamse, Budskab, Modtager, Afsender, SEO og at Elske

Kram Bamsen!

/
Kun hvis du krammer bamsen, sælger du mere på nettet. Bamse står nemlig for Budskab, Afsender, Modtager, SEO og at Elske det, du skriver om. Så skynd dig at give bamsen et kæmpe mindeværdigt kram.
Illustration af en hurtig hest

Op på hesten – sådan kommer du i gang med at skrive!

/
Én ting er at komme op på hesten; en anden er at blive deroppe. At skrive er en svær disciplin; at skrive godt og sælgende endnu sværere – og at komme i gang kan nogle gange være næsten umuligt. Det hvide papir er farligt som et spøgelse! Læs med her, og få gode råd til, hvordan du kommer i gang med at skrive gode tekster til nettet.
Tekstforfatning, 4.1 ud af 5 baseret på 31 vurderinger

Kontakt

Kronprinsessegade 68
1306 København K
+45 31433502
kontakt@a1kommunikation.dk

CVR: 32491936

Ud med sproget

Følg os

             

Tekstforfatning, 4.1 ud af 5 baseret på 31 vurderinger