Opsætning af bøger.

 • Vi hjælper dig fra drøm til tryk

Flere og flere selvudgiver bøger, for det er blevet lettere at gøre selv, og med hjælp fra bl.a. de sociale medier er det også blevet muligt at nå sin målgruppe uden hjælp fra andre. Vi hjælper gerne dig, der går med en bogdrøm og har brug for hjælp til at få den ud og leve.

Vi hjælper med:

 • Gode råd i forhold til selvudgivelsen
 • At ghostwrite
 • At redigere
 • At korrekturlæse
 • At opsætte bogen grafisk

Fordele ved at udgive selv

Når du selv udgiver, er det dig, der træffer alle beslutningerne. Det er der flere, der gerne vil have mulighed for, fordi det er sjovt at være med til at beslutte bogens opbygning, layout, illustrationer og ikke mindst fortællingen. Går man som selvudgiver gennem et forlag, er det forlaget/redaktøren, der træffer beslutningerne. Når du udgiver selv, er det også dig, der tjener alle pengene fra bogsalget, og du bestemmer, hvor meget/lidt tid du vil bruge på at promovere din bog.

Christiane og Ann Barbara hjælper dig med din selvudgivelse. Christiane har 20 års erfaring med skriftlig kommunikation og har hjulpet virksomheder, forlag og private med at fortælle historier, så de bliver læst og husket. Ann Barbara har bred erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen og mestrer det grafiske med et skarpt blik for detaljen og en fin æstetisk fornemmelse. Ann Barbara er også uddannet antropolog med fokus på, hvordan ord og retorik påvirker menneskers holdninger, adfærd og motivation.

Glade selvudgivere

Patrick Simiglai, forfatter til bogen “Smerten blev min drivkraft”:

I maj 2023 blev første kapitel i min forfatterrejse skrevet, ikke af mig, men af det ekstraordinære team hos a1kommunikation.

Tre tilbud lå på bordet, men a1 og særligt Christiane skilte sig ud med sin detaljerige tilgang og klare faser af redigering, korrektur, opsætning og sparring ift. selvudgivelse. Der var en autenticitet og dybde, der ikke alene fangede mit blik, men også skabte en umiddelbar tillid. Sammenligningen var slående; a1’s tilbud var ikke bare velartikuleret; det var nærværende og personligt.

Min bogrejse kunne begynde, og selv som førstegangsforfatter fandt jeg hurtigt fast grund under fødderne med Christiane og Ann Barbara ved min side. Valg af papir, font og cover blev transformeret fra uoverskuelige beslutninger til spændende kreative møder. Hver en udfordring, hvert et spørgsmål blev mødt med ekspertise og tålmodighed.

Under hele processen blev der lagt en betydningsfuld vægt på læring, så jeg kunne vokse med opgaven og bogen. Jeg blev rådgivet, men aldrig overrumplet, mine fejl blev til værdifulde lektioner, og mine ideer blev mødt med entusiasme og ægte engagement.

a1kommunikation leverer:

 1. Klar og tydelig kommunikation; ingen misforståelser.
 2. En trofast styrke gennem tryghed og grundighed.
 3. Punktlighed, grundighed og ihærdighed.
 4. En konstant dialog fra start til slut.
 5. Alle aftaler overholdt.

At min bog nu er klar til at tage sin første flyvetur, er en triumf delt ligeligt mellem mig og teamet hos a1. Tak Christiane og Ann Barbara – ikke bare for en bog, men for en rejse, jeg aldrig vil glemme og glæder mig til at genopleve.

“Smerten blev min drivkraft” er Patricks første selvhjælpsroman om sin opvækst med misbrug, overgreb, bandemiljø og mobning til et liv med coaching, frivilligt arbejde og masser af kærlighed. I bogen får du også 23 mentale teknikker til selv at ændre din livsbane.

Frank Berben-Groesfjeld, forfatter til bogserien “360 Danmark”
Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Christiane og a1. Som et nyt forlag og uden kendskab til branchen skrev og ringede jeg til adskillige oversættelses- og korrekturlæsningsbureauer. a1 stak ud som dem med den bedste kommunikation, hurtig respons og konkurrencedygtige priser. Det har ikke ændret sig efter afslutning af opgaverne. Desuden udmærkede de sig med kvalitetsarbejde og stor fleksibilitet, når deadlines blev stramme.

“360 Danmark” er en serie på 3 bind, som tager dig med ud på landevejen. Bogserien, som dækker Nordsjælland & Bornholm, Fyn & Sønderjylland og Nordjylland, fortæller om alle de oversete køreruter i Danmark og kommer med fif til gode spisesteder og seværdigheder. Alle 3 bøger er coffee table books med utroligt smukke billeder og mulighed for at downloade ruterne til smartphonen. Så spænd hjelmen eller sikkerhedsselen, og kom afsted!

Bliv klogere på kommunikation.

Alle indlæg om kommunikation, tekstforfatning og sociale medier fra vores blog, Ud med sproget!

Foto af ordet funky

Slang – nå ud til de unge med sproget

/
For at nå sin målgruppe er det naturligvis vigtigt at skrive målgruppens sprog. Derfor er det en god idé at bruge slang, hvis du skal skrive til den unge generation. For de bruger slang! Men du skal sørge for at bruge det rigtigt, så du ikke virker påtaget. Derfor har vi her samlet 5 gode råd til, hvordan du når ud til de unge, hvis du bruger slang.
Foto af 4 tusser til whiteboard

Sådan skriver du konsekvent en god og sælgende overskrift

/
Overskriften er det vigtigste i et nyhedsbrev, en artikel, på en hjemmeside, en bogforside – ja, faktisk alle steder, du kommunikerer. Derfor skal du tænke dig godt om, når du skriver din overskrift. Her får du 3 uundværlige råd til, hvad du skal gøre for at skrive en god og sælgende overskrift.