Grafik og trykte materialer.

Grafisk design er visuel formidling – øjets sprog. Grafisk design understøtter jeres budskab og leverer den kontekst, der møder øjet. Kombinationen af tekst og grafik skaber det samlede udtryk.

Trykte materialer fungerer stadig som et værdsat format i en ellers digital verden. Vores erfaring med magasiner, årsrapporter, brochurer, medlemsblade og bøger viser, at det gode håndværk har et stort potentiale – både når det gælder en gennemarbejdet tekst og det grafiske udtryk.

Hvad kan vi tilbyde?

Du kan vælge alt fra en full-service-løsning til den håndplukkede ekspertise:

  • Koncept for indhold
  • Tekst: genre, format og tone of voice
  • Valg af og koordinering af fotografer og illustratorer
  • Grafisk udtryk: den overordnede kreative visuelle linje og layout
  • Redigering og korrektur
  • Produktion: kontakt til trykkeri, indhentning af priser og viden om papirkvaliteter
  • Budget

Hvem er I, og hvem skal vi ramme?

Jeres værdier skal frem i materialet, derfor tager vi, inden vi går i gang, en snak om, hvordan tonen, sproget og det visuelle udtryk skal være. Ønsker I fx et formelt og stilfuldt udtryk gennemsyret af stolthed og en lang produktionstradition eller nærmere en tekst i øjenhøjde med et direkte sprog og en uformel grafisk stil?

Det er også vigtigt for os, at vi kender målgruppen. Der er nemlig stor forskel på, om I henvender jer til b-t-b- eller b-t-c-markedet, og om det er kvinder på 50 eller mænd på 20, vi har med at gøre.
Sidst skal vi selvfølgelig vide, hvilket budskab I gerne vil sælge, og hvad vi skal overbevise jeres modtagere om, så de får lyst til at tage materialet i hånden, læse og ikke mindst læse videre.

Alle disse overvejelser og spørgsmål tager vi over telefonen eller ved et personligt møde og gennem en løbende dialog under processen.

Vi bliver ved, til I er tilfredse

Vi ved, at ting kan ændre sig undervejs: at nogle formuleringer inspirerer til andre afsnit, at en grafisk detalje kan vise sig at være nøglen til det bærende udtryk, eller at I måske ønsker et andet udtryk end først antaget. Vi justerer selvfølgelig, til I er tilfredse.